More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag Uitslag en Aankondiging: We gaan een nieuwe generatie rappers groot maken

  Wie dacht dat de Nederlandse rap op zijn gat lag komt bedrogen uit, de scene weet zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en op de kaart te zetten. Elk beetje rapper weet dat je daarbij een beef moet hebben met iemand anders.

  Een goeie diss houdt de boel scherp, geeft de stroming weer energie en brengt een mooie dynamiek. Battlen tussen rivalen is de levensader van rap in de hiphopscene, al is het maar omdat wij dat u hier nu proberen wijs te maken. Het is dus hoog tijd om Nederhop eens in het zonnetje te zetten met een FotoFuckVrijdag.

  Voor het zover is, eerst de uitslag van de vorige keer. We vroegen u toen te kijken naar waarom Thierry Baudet zo enthousiast is over Aliens. Winnaar van dit festijn is Jokkebrok met zijn Thierry-probe fuck.

  Gefeliciteerd Jokkebrok!

  Fotofuck de raptoekomst

  Vandaag gaan we nieuwe rapformaties een handje helpen zich in de kijker te spelen. We kijken dus niet naar bestaande groepen, maar wij willen van u weten: Wie zou u wel eens een rapbattle willen zien doen? Welke strijd wordt de nieuwe Nederhopsensatie? De opdracht luidt: Fotofuck de promo voor de Nederhop-battle van morgen.

  U kunt denken aan Hugo de Jonge vs Viruswaanzin, Mark Rutte vs Jesse Klaver, of waarom niet een patat-zegger teggen een friet-wauwelaar? De keuze is aan u en het materiaal weer geheel vrij!

  Post uw bijdrage aanstaande vrijdag in het daarvoor bedoelde topic. Degene met de meeste plusjes wint, en krijgt dan zeker geen shirt, maar wel eeuwige roem. De vertrouwde stickers en Kris’ zegel vindt u daar.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  13/08/2020 - 14:57 14:57

  Jeuj! Hanzewijk Gangsters revisited!
  Ja, terwijl ze zichzelf al lang vergeten zijn, heeft retecool ze onsterfelijk gemaakt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN