Het is weer vrijdag, dus tijd voor de FotoFuckVrijdag. U dacht natuurlijk dat we ons verslapen hadden, maar we hadden gewoon even niet opgelet. Gelukkig staat u al in de startblokken voor de ‘grote fuck avond’. Thema van deze keer: Fotofuck een grootse inauguratie van/voor Donald Trump.

De afgelopen week bekende een fotograaf namelijk dat hij voor de Trump Administration foto’s van de inauguratie van Donald Trump bewerkt zou hebben. Het fotofuckklusje zou hebben bestaan uit het croppen van de drukbezochte inauguratie. Maar… alleen een beetje croppen? Dat kunnen wij wel beter, natuurlijk. Daarom is de volledige opdracht voor vandaag: Fotofuck een grootse inauguratie van/voor Donald Trump. In principe is de opdracht verder vrij, maar er zijn natuurlijk ook genoeg bronfoto’s te vinden.

Zoals altijd is de winnaar -met de redactie buiten mededinging- degene met de meeste plusjes. Bovendien maken winnaars ooit kans op een prijs. Én -het houdt maar niet op- én, daarnaast is er eeuwige roem. Maar daar moet u zich misschien maar geen dingen als ‘eeuwig’ of ‘roem’ bij gaan voorstellen…

8

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
7 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ThE_EDhorrorneefjeJokkebrokPuh!Reet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Reet
Eindbaas!

First!

trumpcock.jpg
horrorneefje
Eindbaas!
horrorneefje

horrorneefje
Eindbaas!
horrorneefje

horrorneefje
Eindbaas!
horrorneefje

Puh!
Eindbaas!

Jokkebrok
Eindbaas!
Jokkebrok
horrorneefje
Eindbaas!
horrorneefje