More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag-uitslag en -aankondiging: Redactievoer

  Als in de gloriedagen van weleer wint niemand minder dan Puh de FotoFuckVrijdag van de afgelopen week over de inauguratie van Donald Trump. Gefeliciteerd! Het is dan ook tijd om het nieuwe FFV-onderwerp aan u voor te leggen, en dat betreft een ander geliefd RC-onderwerp: Eten.

  De afgelopen week kwam ondergetekende namelijk op het pad van de shakes van Jake. Nee; het is niet wat u denkt. Maar het blijft een feit dat iemand het idee heeft opgevat om een vorm van voer te koppelen aan de naam van een redactielid. Kijk zelf maar! What’s next? Reet’s Ribben? Flepz’ Frikandellen? En dat is dan ook precies waar we het over gaan hebben.

  Uw opdracht voor voor de FotoFuckVrijdag van morgen is: Fotofuck voedsel dat op een of andere manier bij de naam van een van uw redactieleden past. Als u heel veel inspiratie heeft mag het ook een oud-redactielid of een reaguurder zijn, doen we niet moeilijk over.

  Start uw favoriete beeldbewerkingssoftware en ga los! Vanaf morgen kunt u uw bijdragen dan in de comments onder het daarvoor bestemde FFV topic plempen. De winnaar is degene met de meeste plusjes, simpel. Bovendien maken winnaars ooit kans op een prijs. Én -houdt het dan nooit op- én, daarnaast is er eeuwige roem. Maar daar moet u zich misschien maar niet te veel dingen als ‘eeuwig’ of ‘roem’ bij gaan voorstellen.

  Heerlijk! Feels like warm Apple Pie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  21/09/2018 - 09:06 09:06

  Het is al ruim 9 uur vrijdag, FFV zelfs, maar geen mogelijkheid om te potsen. Hoe toch! Is het! Mogelijk!
  Dan eet ik mijn inzending wel zelf op.

  Smakelijk.

  Burp.

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  21/09/2018 - 09:51 09:51

  We hebben ThE_ED wakkergeschopt. Ffv komt er aan!

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  21/09/2018 - 11:57 11:57

  Hey Roel, die post staat er al een tijdje he.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN