More

  RECENTE POSTS

  Fappen is gezond!

  Oh man, totale paniek hier in de Retecoolbunker de afgelopen week. Want wat bleek: van Fappen krijg je ebola.

  De werkster was overigens wel verheugd met deze berichtgeving, want hier in de bunker geen hokjes met verharde doekjes meer. Alleen liepen jullie eigen Retecool redactieleden wel wat ongemakkelijk rond, met zo’n zware zak.

  Maar driewerf hoezee dus! Al deze ongemakken zijn gelukkig over! We huppelen en fladderen weer als jonge goden door de brandschone redactiebunker, want wat blijkt nu: Fappen is supergezond!

  Bij vrouwen zorgt klaarkomen voor de aanmaak van dopamine, dat weer kan zorgen voor minder pijn bij menstrueren. En daarbij komt er ook prolactine vrij, waardoor je makkelijker in slaap valt.

  Dat klinkt al heel goed, maar het voordeel bij mannen is nog veel groter. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat ejaculeren de kans op prostaatkanker sterk kan verkleinen. Hoe vaker je ejaculeert, hoe kleiner de kans op kanker.

  Dus: Fappen tegen kanker! Allemaal!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  13/09/2015 - 19:52 19:52

  “van Fappen krijg je ebola.”
  Dat was nogal een groot misverstand dat ik al fijntjes probeerde te pareren met een analogie. Blijkbaar niet aangekomen. Lees het artikel zelf nog eens door, dan zul je zien: Van fappen krijg je geen Ebola, maar met fappen kun je het doorgeven.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN