More

  RECENTE POSTS

  Even de grondwet herschrijven. Zo terug.

  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

  Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, sexuele geaardheid, fysieke beperking, het kijken van RTL boulevard, Sharon Dijksma, een geheime voorkeur voor My Little Pony, -edet- lezen, het eten van tosti’s met mayonaisse, K-pop promoten, het bezitten van distributiecentra, glorixhaarkapsels, mingolen, het verkeerd omhangen van de toiletrol, het drinken van hipsterkoffie, het kennen van mensen die door het gebruik van wiet zijn overleden, kernafval, eindredacteurschap van de Margriet, serietalkshowgastperformances, gehaktbal, Sharon Dijksma [red: hadden we die niet al? Nouja, laat voor de zekerheid maar staan, R.], sexaffaires met Patricia Paay, zware windstoten, het hebben van een V&D-cadeaubon, op vrijdagmiddag om 14:00 naar huis gaan om in een kelderbox je collectie casettebandjes op nèt niet alfabetische volgorde te gaan leggen, of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/02/2016 - 14:18 14:18

  De enige reden om het te doen is dat homo’s en invaliden zich er wellicht even beter van voelen. Dat rechtvaardigt volgens mevrouw Klijnsma de uitgave van heel veel geld en vooral tijd en aandacht van politici en ambtenaren die daardoor even geen belangrijker zaken kunnen aanpakken.
  Bovendien schept het een uitzonderingspositie. Allerlei andere minderheden zullen zich achtergesteld voelen en ook in de wet opgenomen willen worden.
  Oeverloze discussies zijn het gevolg.
  Laten we hopen dat niemand het mens serieus neemt.

  E.R. Deoz
  08/02/2016 - 14:46 14:46

  Mag er dan misschien ook één uitzondering bij? Ik discrimineer graag politici die met allerlei onzinnige symboolpolitiek tijd en geld verspillen.

  Hoofdmeester
  08/02/2016 - 16:50 16:50

  Gelukkig discrimineert de PvdA tenminste niet, zij hebben tenslotte een meervoudig gehandicapte (want niet enkel lichamelijk) bewindspersoon in het kabinet.

  behanger
  Beheerder
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  08/02/2016 - 17:59 17:59

  Doe toch niet zo onnet! Noemt u zijne excellentie alstublieft toch beflatulentiepersoon.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN