More

  RECENTE POSTS

  Eva Smid is niet goed snik

  Nou, wie is dan precies Eva Smid horen we u mompelen. Wij moesten haar ook Googlen, ze blijkt een marginale actrice (en soapie) die het door de coronette allemaal een beetje moeilijk heeft. Acteren vanuit huis levert waarschijnlijk een stuk minder op dan dramatisch doen op lokatie, dus daarom schakelt ze de hulp van de interwebs in.

  Ze is namelijk ZZP’er (lekker grabbelen en met dat extra geld mooi zelfstandig doen) maar ze blijkt een nog groter puddingharnas te hebben dan Kris Lauwen. Want ze heeft ook al 18 jaar eigenlijk geen stabiele basis (WAT SLIM!). En nu door de corona komt dat volstrekte gebrek aan inzicht bovendrijven, want ze zit zonder huis, en daar komt U in beeld!

  Want, zo oreert Eva, wonen is een recht. Dus omdat ze niet in staat is gebleken om een solide basis op te bouwen in 18 jaar moet u daar voor opdraaien. Ze heeft een gaaf stuk land gezien en wil daar een huis op laten bouwen, en huren duurt allemaal lang en stom, dus of u even de poeplap wilt trekken en een kwart miljoen over wilt gireren, want “Ik ben op en moe”.

  Nou Eva, niewsflash: DE REST VAN NEDERLAND HEEFT HET OOK EEN BEETJE GEHAD MET DE CORONA EN DAT ALLES KUT IS EN NIETS MAG EN WE ALLEMAAL MOE ZIJN EN GRAAG EEN GRATIS HUIS WILLEN MAAR ZO ZIT DE FUCKING WERELD NIET IN ELKAAR, PRUTSKOP! ZOEK EEN BAAN, VERZIN IETS, HAD OP Z’N MINST VOORGESTELD DAT JE IEDEREEN TERUG HAD BETAALD, MAAR GA NIET MET JE TALENTARME HARSES DOEN ALSOF HET NU KLAAR IS EN JE NU GEWOON EEN HUIS VERDIEND HEBT. DAT! HEB! JE! NIET! JE HEBT BIJNA TWEEDUIZEND EURO GEKREGEN EN ZELFS DAT IS ALS EEN FOKKING SCHANDAAL EN IEDEREEN DIE GEDONEERD HEEFT MOET STANDREHCBTEKGN JKASL:DJKL:KL:JASD:L:>??>

  naschrift redactie: zodra Flepz0r weer uit de zuurstoftent is hoort u nog even een update. In de tussentijd, wie wèl geld verdiend heeft is reaguurder Vilmer, die in Buenos Aires het meest heersende BBQ restaurant heeft van dat deel van de aarde, inclusief bitterballen! En die in een land dat al jaren failliet is nog steeds mooie dingen maakt en voor iedereen die doneert voor totaal maar 3000 euro (en alleen maar om de boel tot einde covid in de lucht te houden) bij voorbaat een maaltijd in het vooruitzicht stelt! De redactie heeft al in groten getale gedoneerd, doet u mee?

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  21/03/2021 - 16:28 16:28

  Tsja, mevrouw is niet echt zakelijk ingesteld. Als je die 250 k bij mekaar wilt krijgen, kun je beter 100 verschillende namen gebruiken om per stuk 2500 in te zamelen. Valt vast wel te automatiseren via een huilverhalengenerator.

  Apekut
  Apekut
  Gast
  22/03/2021 - 15:54 15:54

  Toch maar liefst twee tientjes erbij sinds vanochtend…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/03/2021 - 15:58 15:58

  He ho…wacht ff…
  En ik dan?
  Ik baal ook van het opgesloten thuiszitten en zou graag met een luxe Catamaran lekker stukjes gaan varen, MAAR DAT KAN IK DUS EVEN NIET HE!!!!!
  Bovendien heb ik in tegenstelling tot mevr. Smid WEL een partner thuiszitten en zoiets kost best duur!
  Dus als iedereen nu snel 14 EUR overmaakt op het Retecool noodfonds o.v.v. “Help Ploppo!” en dat net zo lang doet totdat de vereiste 340.000 EUR binnen is, dan lijkt me dat meer dan redelijk.
  Wat is er nou fijner dan een medemens te helpen?

  Apekut
  Apekut
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  22/03/2021 - 16:53 16:53

  JA HEE, WAT JIJ HIER VOORSTELT IS DUS SOCIALISME!!!!

  Nou weten we al dat RETECOOL een anagram is van ELEC(toraal) ROOT</bainca – dus de kleur niet de wortel> dus wat we hier werkelijk zien is dat de chardonnaysippende linkse NPO-elite middels slinkse manieren als een crowdfunding voor hun eigen dus in feite een socialistiese heilstaat wil oprichten waarin alle bezit zonder reden naar de culturele subsidieuitzuigersgaat!!!

  (ik kan willem engel worden denk ik…)

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Apekut
  24/03/2021 - 15:56 15:56

  Hardop lachen in de bunker (en nog even gecontroleerd of er nog geen sticker op de buitenpoort zit).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN