Reclame is als het LEGO-blokje waar je midden in de nacht op gaat staan. Als een langzaam werkend, pijnlijk gif dat direct in je oogbol gespoten wordt met een roestige naald. Reclame is net zo strontvervelend als de dronken oom die op een verjaardag maar blijft ratelen over de jeugd van tegenwoordig en mensen met meer pigment dan hij.

Maar soms, heel soms, is er dan ineens een commercial die keihard de noodlepan uitwokt. En die komt dan uiteraard uit Japan.

Vanwege de 58e verjaardag van de originele Ramen, Chikin Ramen, die werd bedacht door Motherfucking Momofuku Ando, heeft Nissin Foods een reclame in elkaar gedraaid voor dit voedsel, die echt alles heeft. Samurai, drones, meisjes in schooluniformen en een onverklaarbare genderverandering. And then some. Want Japan. Na het kijken van bovenstaande commercial heeft uw gehele redactie een half uur uit het raam zitten staren terwijl we ons afvroegen: ‘What the fuck did we just watch?

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jihadlover
jihadlover
Lid
01/08/2016 - 17:50 17:50

Ondergetekende is u zeer erkentelijk voor de tijdige transgender waarschuwing: dat scheelt weer eens zo’n pijnlijk fapmoment.

Toxteth O'Grady
Beheerder
02/08/2016 - 20:25 20:25

Oh noes! “Kort en pittig” ook al in het land aller eeuwige schoolmeisjes.