More

  RECENTE POSTS

  Elon Musk wil Mars bombarderen

  Tesla, Space X en Solarcity eindbaas (eigenlijk is hij wel een beetje eindbaas in alles) Elon Musk was te gast in The Late Show met Stephen Colbert om te vertellen over Tesla en z’n anderen nogal wilde plannen.

  Eén van die plannen is om de planeet Mars bewoonbaar te maken. Enige probleem daarvan is dat er op Mars geen atmosfeer is, waardoor het los van geen zuurstof ook nog eens stervenskoud is. Dus, zegt Musk, dan moet je de boel opwarmen. En dat kan op twee manier: snel en langzaam. Langzaam is door er broeikasgassen los te laten op de planeet, waardoor de boel langzaam opwarmt. Maar dat duurt maar en dat duurt maar. Zitten we straks nog honderden jaren opgesloten in een glazen dome op de rode planeet.

  De andere manier is door de polen te bombarderen met thermonucleaire bommen. Hierdoor komt er in korte tijd gigantisch veel warmte vrij, vervolgens komt al het bevroren kooldioxide vrij, waardoor er in één klap een gigantische dampkring van broeikasgassen rond de planeet hangt. De reactie van Colbert is redelijk epic:

  “…you’re a super villain, that’s what a super villain does…”

  De volledige aflevering staat staat hier (even een dns-je uit Amerika scoren), maar onder staat de bewuste clip met Elon Musk.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  11/09/2015 - 17:26 17:26

  Wat een kutsite. Heb je eindelijk uitgevonden hoe je je kunt voordoen als Amerikaan om die video’s te mogen bekijken, moet je weer eerst de Adblocker uitzetten. Toch maar gedaan, wordt je getrakteerd op een hoeveelheid verplicht uit te kijken, niet te skippen reclamezooi die ik echt niet trek.
  Dus ik wacht wel tot het op Youtube komt.
  (En als Youtube ook nog eens een manier bedenkt waardoor Adblockers niet meer werken, dan doe ik mijn computer weg. https://www.youtube.com/watch?v=iwVlAlTbncQ )

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN