More

  RECENTE POSTS

  Ellek nadeel heb zun voordeel

  Goed nieuws voor de Groningers boven ons. Wellicht is het wat kudt dat u ligt te rillen in uw nest vanwege de aardbevingen ten gevolge van de gasboringen in uw regio. Maar niet getreurd! Er trekken ondertussen zoveel scheuren in uw muren dat de reparatie ervan juist een geweldige positieve impuls is voor de landelijke economie. Neen, geen satire, maar een serieus rapport van E&E advies uit datzelfde mooie Groningen. Niet zeuren dus over het kalk dat van uw muren rolt, maar geniet van de Oostblokse stucadoors die een prima boterham verdienen met uw ellende! En mocht het stoom u toch iets uit de oren komen bij het lezen van zoveel onbenul, hey, leeft u uit. Ga de straten op, sloop een bushokje, flikker een molotov cocktail door de ruit van het gemeentehuis en trap gezellig al het (straat)meubilair dat u tegenkomt onderweg naar het hiernamaals. Vandalisme moet hersteld en dat is een hele mooie stimulans voor de economie namelijk!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  30/04/2014 - 17:25 17:25

  Hopla, meer boren dus! Het kan soms zo simpel zijn!

  behanger
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  01/05/2014 - 10:50 10:50

  De kosten van de reparaties en herbouw zijn slechts enkele procenten van de gasbaten. En gas zal sneller duur worden dan de aardbevingen duur worden. Dus voor de rijke 1% geldt inderdaad: Bezit neemt toe, werkgelegenheid neemt toe.

  Ik snap trouwens niet dat die Aegon-medewerkers in hun bedrijfskleding die treinen sloopten. Dat riekt naar verzekeringsfraude.

  Reet
  Beheerder
  30/04/2014 - 17:27 17:27

  Dan moeten de NS en Amsterdam ook niet zo lopen mekkeren over Ajax-“supporters” die treinen en trams slopen. Levert immers veel werk op en is dus goed voor de landelijke economie!

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Global, redactiehippie
  01/05/2014 - 06:00 06:00

  Namens de Juridische afdeling van RC kan ik u melden dat dit geenszins een aanbeveling van enig soort behelst om over te gaan tot het plegen van strafbare feiten zoals daar onder andere zijn vernieling, baldadigheid en soortgelijken. [/MDI-modus uit]

  Ome Mc
  Lid
  01/05/2014 - 09:32 09:32

  Oh, dus als ik wraak neem op de spoorlijn waardoor ik vanmorgen op m’n bek ging is dat niet erg want goed voor de economie? Hoei! *TNT bestellen gaat*

  behanger
  Beheerder
  Antwoord aan  Ome Mc
  01/05/2014 - 10:51 10:51

  TNT is tegenwoordig PostNL en daarmee krijg je 20 gram niet eens van zijn plek.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN