More

  RECENTE POSTS

  Elco Brinkman: Christelijke scholen moeten niet door overheid betaald worden

  Hoewel in eigen CDA-kringen het plan voor flinke ophef zorgde, heeft wèl denkend Nederland het plan van Elco Brinkman positief ontvangen. Zo wil de voormalig CDA-lijer dat het bijzonder onderwijs niet langer bekostigd wordt door de (rijks)overheid.

  Het is een lang twistpunt tussen de verstandelijk beperkten gelovigen en wèl denkende landgenoten, het door de overheid volledig financieren van onderwijs op basis van sprookjesboekjes waarbij er zelfs tijdens de les uitgebreid ruimte gemaakt mag worden voor denkbeeldige ruimtepapa’s en wat deze fantasiefiguren allemaal voor inspraak menen te hebben in het leven van de kinties.

  Volgens de CDA-coryfee is het simpel, je blijft baas in eigen buik school. Maar of je mag ongebreideld sprookjes vertellen óf je krijgt geld van de overheid voor serieus onderwijs.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  28/06/2019 - 13:18 13:18

  Heel goed. Ik mis alleen nog een opmerking over de maatschappelijke kosten die zijn varkensboeren-achterban door de staat laat betalen! Q-koorts, grondwater vervuiling etc

  Hopelijk leest Eelco de comments op RC….

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  28/06/2019 - 15:52 15:52

  De hypocrisie druipt er inderdaad vanaf.
  De Here Jezus houdt van kindertjes; liefst 10 per gezin waarbij het niet uitmaakt dat de helft crepeert (die gaat naar de hemel) en de andere helft voor een onbewoonbare aarde binnen 50 jaar zorgt (=doomsday en dan keert Jezus weer terug op aarde).

  Dus alles is gerechtvaardigd om abortus en anticonceptie een halt toe te roepen.

  Van mensen met een IQ boven de 100 (en daar schat ik Brinkman helaas toch op in) zou je mogen verwachten dat ze niet meer in dit soort sprookjes geloven, dus het gaat hier alleen maar om een populistische hersenscheet richting de reli-achterban.

  Iedereen die ongewenst zwanger wordt, moet een abortus kunnen plegen. Sterker nog.. zij die gewenst zwanger worden en na een maandje of 2 spijt krijgen ook. ER ZIJN RUIM VOLDOENDE MENSEN OP DEZE AARDKLOOT. De overheid moet het verminderen ervan op alle mogelijke manieren promoten.
  En wat betreft de kosten… Ieder niet geboren kind bespaart 10 TON CO2 per jaar (en dan laat ik de nakomelingen ervan nog buiten beschouwing). Om dat elders te besparen kost een vermogen. Dan betaalt zo’n abortusje zich snel terug.

  En nu niet zeuren dat je een zieltje vermoordt, want een foetus van 4 maanden heeft stukken minder bewustzijn dan een volwassen varken en die jagen we lachend met miljoenen over de kling.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  28/06/2019 - 16:04 16:04

  Oh ja… en wat betreft die gristelijke scholen. Een meerderheid van de Nederlanders is te porren voor een verbod op islamitisch onderwijs. Ook als dat betekent dat gristelijk onderwijs dan ook in de ban gaat ( we consequent blijven).
  Terecht, want kinderzieltjes moet je niet vervuilen. Als ze op volwassen leeftijd er bewust voor kiezen om hun angsten te laten sussen door een verzonnen vriendje, is dat vroeg genoeg (hoewel die kans wel erg klein wordt als religieus onderwijs geschrapt is).

  De enige reden dat onderwijs niet seculier is, is de politieke afhankelijkheid van religieuze splinters (ja, een paar jaar terug behoorde het CDA daar ook toe).
  Als PVV en FVD niet de kop op hadden gestoken had die afhankelijkheid allang niet meer bestaan.

  Dus het is toch mede de schuld van Geert dat er nog steeds islamitisch onderwijs is (waar hij helemaal niet rouwig om is want zonder islam geen Geert)

  Trollbuster
  Lid
  29/06/2019 - 10:44 10:44

  Ergens ben ik het wel met hem eens. Kort geleden liep ik mee op een abortus poli in een niet nader te noemen voorstad van 020. Op deze poli viel mij op dat er best veel “G14P0” in de statussen stond. (Vrij vertaald: zwangerschap 14, 0 baringen) toen ik naar de voorgeschiedenis vroeg en waarom geen anticonceptie was het antwoord van een patient: “anticonceptie kost geld, abortus is gratis”
  Dit is dus het moment dat ik zeg: betaal maar lekker zelf. Of wie niet luisteren wil moet maar voelen…

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Trollbuster
  29/06/2019 - 15:25 15:25

  Ach, die doet gewoon haar best om het verschil in aidscijfers tussen homo’s en hetero’s gelijk te trekken.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Trollbuster
  29/06/2019 - 23:45 23:45

  Bij de dame uit jouw voorbeeld lijkt me abortus anders wel een heel goed plan. Je moet er niet aan denken dat zoiets kinderen groot moet brengen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN