More

  RECENTE POSTS

  Einde-der-tijden toegewezen aan Eindhoven

  Het WK Voetbal ging al aan ons land voorbij, en van het organiseren van de Olympische Spelen of het Eurovisie Songfestival kunnen we alleen maar dromen, maar (*trompetgeschal*) geheel onverwachts werd gisteren bekend dat Eindhoven haar nominatie voor het organiseren van het Einde Der Tijden heeft verzilverd.

  In een persconferentie gisterenmiddag heeft Beëlzebub zelf, vergezeld door zijn beoogde opvolger Sepp Blatter, dit bekend gemaakt. De Eindhovense Burgemeester Rob van Gijzel reageerde gisterenavond bij Pauw uiterst opgetogen op de uitverkiezing voor het organiseren van de Dag Des Oordeels, en benadrukte dat dit een economische boost zal geven aan de regio. Hij waarschuwde daarbij dat het aanleggen van de snelweg-ruit om Eindhoven daarmee “onvermijdelijk” is geworden.

  Ja, toch een hele eer om de 4 ruiters van de Apocalyps te mogen ontvangen. En de concurrentie van steden als Damascus, Kaboel en Almere was natuurlijk enorm. Dat maakt dat ik enorm trots ben op de mensen die hier maandenlang hard voor gewerkt hebben. Dit maak je in je carrière maar één keer mee, zoiets“. Volgens het presentatiefilmpje van Eindhoven, hieronder te zien, zal het Einde Der Tijden zich voornamelijk afspelen op de grens van Eindhoven, Son en Best, niet geheel toevallig de locatie van het plaatselijke IKEA filiaal.

  Van Gijzen licht toe: “Om onze kandidatuur kansrijk te maken moesten we scherp op de kosten letten. We hadden altijd gehoopt dit te kunnen verwezenlijken door de deelnemende partijen zelf het Einde Der Tijden in elkaar te laten schroeven. Sowieso is IKEA het equivalent van de Hel. Wat daarnaast ook de doorslag gaf is het feit dat de gemeentegrenzen van Eindhoven als twee druppels water op het hoofd van de Duivel lijkt, en de nabijheid van een stadje met de naam Helmond. En dat de illuminati voor de Lichtstad hebben gekozen is natuurlijk een prachtige symboliek waar we in de marketing van het event beslist iets mee gaan doen.”

  Meer duivels goeie potsen lezen van Der Webmeister, waarin hij de onderste steen bovenkrijgt? dat kan! Lees zijn relaas over de ticktepijzen van Bløfconcerten, hoe Waddinxveen aan een aanslag ontsnapte, of de doofpotaffaire van de firma WC Eend.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  21/04/2016 - 13:11 13:11

  Weet wat dit betekent. Aangezien de gemeentegrenzen in Brabant het gevolg zijn van voortdurende herindelingen, kan dat alleen maar betekenen dat de illuminatie al decennia lang geïnfiltreerd zijn in de Brabantse politiek, met het doel de gemeentegrenzen zo te verleggen dat ze het einde der tijden mogelijk maken! En aangezien dat in die provincie vooral CDA’ers zijn, kennen we nu dus het gezicht van de illuminatie!

  MadDieu, drukt zijn snor
  21/04/2016 - 13:13 13:13

  De Maharishi Mahesh Yogi vond als grondlegger van de Transcendente-Meditatie-beweging dat je het best kon mediteren in Vlodrop. (door hem uitgesproken als het Engelse “flow drop”, het loslaten van de daagse beslommeringen tijdens de meditatie)
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vlodrop

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  21/04/2016 - 13:44 13:44

  ik heb als rasechte Brabander natuurlijk heel wat dagen doorgebracht in het mooie Brabantse plaatsje Vlodorp. En inderdaad, als het om Brabant gaat is Vlodorp natuurlijk een mooi voorbeeld van een metafysisch epicentrum.

  Bismarck
  Antwoord aan  cspr
  21/04/2016 - 15:01 15:01

  wtf man, Vlodrop ligt in Duitsland!

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  Bismarck
  21/04/2016 - 15:12 15:12

  WTF?, citaat uit de WIKIPEDIA:
  Vlodrop (Brabants: Vlórp) is een kerkdorp in de gemeente Rosmalen in de Nederlandse provincie Brabant. Het ligt langs de rivier de Dommel, aan de Gelderse grens tussen Boxmeer en Bergen op Zoom.

  Jokkebrok
  21/04/2016 - 14:51 14:51

  Is Crowley na z’n succes met de M25 internationaal gegaan?

  Dit was Ahmed
  Dit was Ahmed
  21/04/2016 - 15:36 15:36

  Vreemd. Aan het chimphoofd van Theo Maassen te zien dacht ik altijd dat Eindhoven juist het begin der tijden was.

  horrorneefje
  Lid
  21/04/2016 - 17:22 17:22

  Zo is er in Schubbekutteveen een ondergronds Reptilian fok-station. De Reptilians werken met professionele draagmoeders (voor de eieren). Die draagmoeders worden door de mannelijke Reptilians, die ze hier komen bevruchten, onder elkaar gekscherend “Schubbenkutten” genoemd. Als in: ‘Die schubbenkut heeft me toch een uitgerekte cloaca! Ik ben drie dagen vermist geweest. Volgende keer neem ik een lampje en een touw mee.’

  Sjofels de Pofels
  21/04/2016 - 20:33 20:33

  illuminatie, verlichting, lichtstad, zit wat in ja, de aliens zij natuurlijk al lang geland in de vorm van het evoluon..
  Mooi dat ik in het episch centrum van de eindtijd zit; woensel jonghe!

  stuurbaard bakkebaard
  stuurbaard bakkebaard
  24/04/2016 - 08:55 08:55

  Arnol Kox roept het al jaren> bij de man is het mannelijk, bij de vrouw is het vrouwelijk maar bij de heer is het heeeerlijk. Kom, pijpen Nol.

  Sjofels de Pofels
  Antwoord aan  stuurbaard bakkebaard
  24/04/2016 - 20:20 20:20

  en; “hoe langer ik Jezus ken, hoe blijer ik ben dat ik Jezus ken” offtopic, maar wel retegoed gevonden voor een reliwappie

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN