More

  RECENTE POSTS

  Een echte Porsche 911 GT3 RS voor €329,99!

  Dat Lego harder heerscht dan Nero ooit over het Romeinse rijk weten wij allemaal. Maar deze Porsche 911 GT3 RS is extra bruut en uniek want elke doos heeft een eigen met laserstralen gegraveerd nummer.

  Dat nummer kan je online gebruiken voor online toegevoegde waarde. Na de Unimog Klik en de Mercedes Arocs Klik is dit weer  typisch een set waarin Lego Technic zichzelf weer heeft overtroffen! Lego-Technic-42056-BoxDaarnaast vind je in de verpakking een cool boek met daarin het hele verhaal hoe de echte 911 GT3 RS tot stand is gekomen. Alleen voor het boek moet je deze set al willen hebben! In het boek wordt per bouwstap in detail uitgelegd wat je aan het doen bent en hoe dat zit bij de echte Porsche. Tip: Het boek is zwaar genoeg om je schoonloeder knock-out te meppen zodat je ongestoord kan bouwen.

  LEGO-Technic-42056-Porsche-911-Collectors-BookSet 42056 heeft 2704 onderdelen, dus gegarandeerd prima winter voorraad voor avonden bouw plezier als het buiten toch te koud is voor een normale sterveling.

  Het bouwen gaat trouwens precies in dezelfde volgorde zoals Porsche zijn wagens bouwt in de fabriek. Unieke onderdelen zijn de velgen met in het midden een RS-symbool, rode schokbrekers, wielophanging en vier wielkasten welke ook uniek zijn binnen de Technic collectie. Had ik al gezegd dat de versnellingsbak met flippers aan het stuur werkt, net als in het echt met dubbele koppeling en ook nog sequentieel is?

  LEGO-Technic-42056-Porsche-911-GT3-RS

  LEGO-Technic-42056-Porsche-911-WheelsJe hebt trouwens nog tot 1juni om je spaarvarken vet te mesten.
  Bestellen(nee, wij hebben geen aandelen) doe je hier.

  Als extragratis bonus een promo filmpje van de Porsche 911 GT3 RS

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN