More

  RECENTE POSTS

  Dramboeren krijgen hun zin niet en dat moet iedereen voelen

  Je verwacht het niet. Dramboeren krijgen hun zin niet, dus gaan ze janken protesteren. En dan niet zoals een normaal mens met een statement op een spandoek op de Dam of op het Malieveld. Nee, dramboeren gaan dan andere bedrijven blokkeren.

  Zoals distributiecentraeigenaar van de Albert Heijn. Want Albert Heijn is blijkbaar verantwoordelijk voor het nieuwe stikstofbeleid (opgelegd door Europa) van de overheid? Nee, ze protesteren tegen een voorgenomen wet, terwijl ze daarmee laten zien dat ze welke wet dan ook niet respecteren als het hen niet uitkomt. En geweld en intimidatie niet schuwen om hun zin door te drijven. Beetje de CIA-definitie van terrorisme dus.

  En op de één of andere manier lijken ze daar tot nu toe redelijk mee weg te komen. Ja, er worden hier en daar inderdaad wat boeren gearresteerd. Maar wordt het niet eens tijd om gewoon met de lange lat die heethoofden en hun intimidatie-traktor tot bedaren te brengen. Moet je als normaal mens voor de gein eens proberen om jezelf illegaal toegang te verschaffen tot een vliegveld en daar dan al lachend rondjes te gaan rijden op de landingsbaan. Kijken wat er dan gebeurt. Reken maar dat je dan een hele lange staycation krijgt.

  De poll van begin deze week was al overduidelijk: Protesteren? Prima, maar dan wel volgens de geldende regels. Misschien is het tijd om een tegenreactie te geven. Jullie de voedselvoorziening richting supermarkten blokkeren? Dan kopen wij voortaan alleen nog maar groente en fruit dat niet in Nederland is geproduceerd (wel jammer van de Hollandse aardbeien, maar de rest kan me gestolen worden).

  Edit:
  De MSM moeten er ook weer aan geloven. Waren ze eerder al op het Mediapark, gisteravond blokkeerden de tractorbendes een krantendrukkerij in Best.
  “Volgens een getuige gaven de boeren aan dat ze het gevoel hebben dat de kranten niet hun verhaal vertellen en dat ze te weinig aandacht krijgen.”
  (Omroep Brabant)

  4.5 10 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/07/2020 - 13:32 13:32

  HWUURRRRRHHHGGG

  download.jpg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN