More

  RECENTE POSTS

  Dragracen met een schoolbus, Waarom niet?

  Niet alleen in de Verenigde Staten van de USA of America houden ze van heel hard over een recht stuk asfalt (bochten zijn eng) knallen, ook in Puerto Rico vinden ze daar iets van. En dan blijkbaar vooral met ongebruikelijke voertuigen.

  Zoals bijvoorbeeld schoolbussen. En nee, er wordt geen dikke V8 in gehangen, want de bussen in kwestie rijden nog steeds gewoon met dieselmotoren. Nou ja, gewoon. Er worden een aantal gruwelijk dikke turbo’s op gedraaid en het uitlaatsysteem kan je ook niet helemaal origineel meer noemen (net als vrijwel alles wat zich onder de gele kap bevindt). Het gevolg is in ieder geval dat die dingen op een gruwelijk brute manier van hun plek willen.

  Ik heb helaas te weinig kennis van het hele dragrace gebeuren (ben meer van de bochtjes) om te zeggen of ze nou werkelijk extreem vlot zijn, maar zo ziet het er in ieder geval wel uit. Daarbij, her en der lees ik dat het deze gele dieselmonsters voor een zeecontainer op wielen de kwart mijl behoorlijk vlot afleggen, zoals je dan ook hieronder kunt zien. School’s out!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  07/09/2015 - 16:19 16:19

  Als je toch gaat dragracen met van die lompe dingen, zet er dan een paar straalmotoren op:
  https://www.youtube.com/watch?v=qAkrzEqHHyA

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN