Niet alleen in de Verenigde Staten van de USA of America houden ze van heel hard over een recht stuk asfalt (bochten zijn eng) knallen, ook in Puerto Rico vinden ze daar iets van. En dan blijkbaar vooral met ongebruikelijke voertuigen.

Zoals bijvoorbeeld schoolbussen. En nee, er wordt geen dikke V8 in gehangen, want de bussen in kwestie rijden nog steeds gewoon met dieselmotoren. Nou ja, gewoon. Er worden een aantal gruwelijk dikke turbo’s op gedraaid en het uitlaatsysteem kan je ook niet helemaal origineel meer noemen (net als vrijwel alles wat zich onder de gele kap bevindt). Het gevolg is in ieder geval dat die dingen op een gruwelijk brute manier van hun plek willen.

Ik heb helaas te weinig kennis van het hele dragrace gebeuren (ben meer van de bochtjes) om te zeggen of ze nou werkelijk extreem vlot zijn, maar zo ziet het er in ieder geval wel uit. Daarbij, her en der lees ik dat het deze gele dieselmonsters voor een zeecontainer op wielen de kwart mijl behoorlijk vlot afleggen, zoals je dan ook hieronder kunt zien. School’s out!

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
wout Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
wout
Actief baasje
wout

Als je toch gaat dragracen met van die lompe dingen, zet er dan een paar straalmotoren op: