More

  RECENTE POSTS

  Doutzen Kroes: “Ja maar ik zag het langskomen op Facebook”

  Doutzen dit weekend in het nieuws. U weet wel, die PGB’er van kleibeuker Rens. Die had namelijk úúúúúúren onderzoek gedaan op internet en ja, ze had opeens allemaal twijfels bij de overheid.

  Nu kun je wel heel lacherig doen over dat Doutzen opeens allemaal vragen heeft, maar dat is niet zo raar. Ze wil namelijk niet echt de antwoorden, of feedback, of feiten, maar gewoon respect. Op de inhoud gaat ze totaal niet in. En daar is ze ook niet voor, ze is model en houdt Sunnery James een beetje van de straat en laat zo nu en dan zien dat wetenschap echt niet zo makkelijk is als het lijkt. Net als dat Janine Abbering gisteren heel mooi liet zien dat echt niet iedereen goed kan interviewen.

  Ze heeft twee goede punten. En laat haar het daar nou gewoon bij houden. Het is totaal niet nodig dat ze haar mening spuit. Niet getypt en al helemáál niet oraal, want dan klinkt het ook nog eens alsof er een eend verkracht wordt.

  Lieve schat, focus op waar je goed in bent (rondjes lopen in ondergoed) en laat de rest over aan grote mensen!

  4.5 8 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/07/2020 - 13:25 13:25

  Als u mij straks tegenkomt op de weg: ik geloof niet wat de overheid ons opdringt over rechts rijden. Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan op het internet en ik voel nu dat het anders zit. Er zijn genoeg landen waar links wordt gereden en daar gaat het ook prima.
  Laat de politiek jouw vrijheid niet beperken!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  27/07/2020 - 14:23 14:23

  Dat ze in landen met een rechts regime, als bv GB en AU, links rijden is dan ook meteen weer verklaard.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  27/07/2020 - 14:56 14:56

  Tot pakweg de eeuwwisseling waren het NOS en RTL journaal plus de dagbladen DE manier om jezelf te informeren. Daarna kwam het internet en een overvloed aan alternatieve geluiden. Aardig om ook eens iets van een andere kant te bekijken en vermakelijk als dat ongefundeerd extreem fout was.
  De gerenommeerde kanalen bleven immers het referentiekader en echte journalisten waren dan misschien wel gekleurd, maar er was onderzoek en fact-checking gedaan.
  Maar sinds een jaar of 10 is er een nieuwe situatie ontstaan. Een steeds grotere groep baseert zich uitsluitend nog op info van social media en leeft in een eigen, zichzelf bevestigende bubbel. Waar een krant iets uit te eggen heeft als het een verhaal uit de duim zou zuigen is dat voor influencers op social media totaal geen probleem.

  Nu kijk is zelf ook liever naar Doutzen in ondergoed dan naar Rob Trip, dus het gemak waarmee mensen zich koesteren in hun bubbel is wel te begrijpen, maar als de bubbel knapt, bv omdat de overheid je verbiedt in het café te gaan hossen, dan wordt het toch pijnlijker.

  Allemaal geen probleem, zolang een ander er maar niet mee lastig gevallen wordt, maar het groep die losgeslagen is van de realiteit is helaas zo groot dat het politiek interessant is om met ze mee te lullen. Trump is er president mee geworden en als het zo doorgaat zitten wij hier straks met een eigen Trump.

  Een oplossing heb ik eigenlijk niet. Misschien moet Annechien het nieuws maar eens topless gaan presenteren.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  27/07/2020 - 16:10 16:10

  Misschien moet Annechien het nieuws maar eens topless gaan presenteren.

  Baat het niet schaadt het niet

  hangmat
  hangmat
  Gast
  27/07/2020 - 21:51 21:51

  Onschuldig postje van doutzen. Ze mag zich best dingen afvragen! Liev! Meningenpolitie: boe!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN