Grote ophef de afgelopen dagen nadat de Nederlandse wetenschapper Erik Verlinde een nieuwe theorie had gepubliceerd waarin deze UvA-wetenschapper het bestaan van donkere materie ontkracht. Voor de camera van RTL Nieuws benadrukte VVD-voorzitter Halbe Zijlstra gisterenavond dat hij vooral moeite heeft met de abrupte afwijzing van Donkere Materie. “Als je dingen wil veranderen, doe dat dan geleidelijk”, zei hij. “En niet op de manier waarop de UvA het doet. Daarmee vermoord je de relativiteitstheorie”.

Ook op Facebook was er ophef. Een kleine bloemlezing:

“Donkere materie hoort bij de NEDERLANDSE cultuur. Afblijven dus. Wat die linkse UvA nu weer propageert is werkelijk ongelooflijk. Jammer dat zo’n man van onze belastingcenten wordt betaald.”

“Donkere Materie is nou eenmaal Donker, ook al zeurt Sylvana Simons bij DWDD steeds dat ze dat niet leuk vindt. Voor degenen die het anders willen opzouten dan en vertrek maar terug naar je eigen universum!”

“Donkere Materie heb helemaal niks met racisme te maken”

“Straks krijgen we nog roetveeg Materie als het aan die PvdA kliek ligt. Moeten we niet willen met z’n allen”

“Heeft men nog steeds niet door dat het niet om Donkere Materie gaat maar om het verkrijgen van herstelbetalingen voor de slavernij ? Ze dachten met dat onderzoek een vuist te kunnen maken maar helaas voor hen zijn Einstein en Newton niet zomaar door ene Erik Verlinde op een zijspoor gezet. Zo heeft men het antwoord op de vraag waarom zoveel Suri BNers tegen Donkere Materie aanschoppen. Allemaal voor het grote doel; miljarden verkrijgen van de Nederlandse Staat voor hun homeland Suriname waar de corrupte Bouterse de scepter zwaait.”

“Voor hun zakken hier te vullen zullen ze geen komentaar geven voor de rest ben een racist wanneer gaan ze eens werken voor het geld dat ze hier krygen als wy naar het buitenland gaan moeten we betalen of ge hebt niks en ge zult ook niks krygen”

“Wat mij betreft, is alle Materie welkom in Nederland: Donkere, lichte, blauwe, gele, groene, rode…”

“Einstein? Die wast toch van de negativiteitstheorie? Bovendien was Einstein een Jood, en of we die kenne vetrouwe?”

“Echt schandalig wat Powned doet: Surinamers met een camera en een microfoon stalken en “Donkere Materie!” roepen. Gewoon, omdat het kon.”

“En als je dan probeert uit te leggen dat onze gangbare ideeën over ruimte, tijd en de zwaartekracht hoognodig op de schop moeten, om te beginnen met Donkere Materie, dan krijg je dingen als kuthomo en ik neuk je moeder naar je hoofd gesmeten”

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Toxteth O'Grady
Beheerder
09/11/2016 - 10:37 10:37

Dark Matter Lives

Koei
Koei
09/11/2016 - 11:13 11:13

Dark Matters

Ds. Ploppo
Redacteur
09/11/2016 - 11:38 11:38

Om donkere materie te zien moet je een zwartkijker zijn.

Bismarck
11/11/2016 - 03:16 03:16

Straks mag je nog niets eens meer zeggen dat het in de nacht donker is!

Bruine Suiker
Bruine Suiker
Gast
11/11/2016 - 10:35 10:35

Je zou eens een duik moeten nemen in dat zwarte gat van ze,dan kom je er aan de andere kant uit als wit poeder.

Bruine Suiker
Bruine Suiker
Gast
11/11/2016 - 10:37 10:37

Negers in een bioscoop zijn gewoon nadelig als je je zitplaats zoekt.