More

  RECENTE POSTS

  Donald Trump en Hillary Clinton gaan voor het eerst in debat

  Vannacht is het zo ver, dan gaan Donald Trump en Hillary Clinton met elkaar in debat met als doel de ander zo belachelijk mogelijk te maken in de race naar het Amerikaanse presidentschap.

  Door het tijdsverschil vindt het debat helaas om 03.00 uur Nederlandse tijd plaats, maar die-hards kunnen hier bij de NOS, hier de RTL Z, hier bij Youtube Live en uiteraard hieronder volgen.

  Zoals bekend zijn de verschillen tussen de twee kandidaten enorm. Zo is Hillary Clinton een vrouw en Donald Trump een man. Kan je lacherig over doen, maar dat is a een behoorlijk verschil. Hillary Clinton heeft geen comb-over, Donald Trump heeft misschien wel de meest epic comb-over ooit. Hillary Clinton reageert regelmatig vrij bizar en Donald Trump… Nou ja, eigenlijk ook wel.

  Maar hoe zit het eigenlijk met de aanhangers van zowel Clinton als Trump? Verschillen die ook zo ontzettend veel van elkaar? We hebben het eventjes uitgezocht en wat blijkt? Dat valt eigenlijk best wel mee. Zo bezoekt 48 procent van de Trump-fans regelmatig een kerk, maar 40% van de Hillary-adepten doet dat ook. In beide kampen zitten evenveel alu-hoedjes die in vliegende schotels geloven en dat de Aliens al lang onder ons zijn. Trump-fans rijden wel weer vaker in auto’s van Amerikaanse makelij, maar beiden prefereren weer Coca Cola boven Pepsi. Trumpers geloven bijna allemaal dat de regering er een dagtaak van maakt om van van alles en nog wat een cover-up te maken en bij Hillary-fanboy’s is dat slechts een paar procent minder. Ongeveer de helft van deze Hillary-freaks vinden dat ze er nu beter voor staan dan een jaar geleden, bij Trump-glijers is dat ongeveer 35%.

  1607_fg_luth-research_trump-vs-clinton_v2final
  Nog wat demografische informatie over de stemmers

  Maar goed, we dwalen af. Het debat dus. Vanaf 03.00 uur is het vrijwel gegarandeerd knallen, want Trump zal sowieso geen blad voor de mond nemen en will Clinton een beetje opvallen, dan zal ze toch ook hier en daar flink uit de bocht moeten vliegen. Vooral de eerste 30 minuten van het debat zijn wat dat betreft cruciaal. De kijker beslist dan of hij blijft hangen, of verder zapt naar ander een met reclame gevuld kanaal. Trump schuwt overigens de persoonlijke aanval niet en heeft al aangegeven Clinton te zullen confronteren met de seksuele escapades van haar man. Ook al is dit inmiddels bijna een eeuwigheid geleden. Hoe Clinton daar op zal reageren is interessant, maar zal Trump ongetwijfeld aan zijn bips oxideren. De rassenkwestie, die momenteel vanwege de schietgrage Amerikaanse politie zo actueel als wat is zal ook een belangrijke rol gaan spelen in het debat. Trump verdedigt het huidige beleid van de politie, terwijl Clinton juist pleitte voor het vrijgeven van politiebeelden van de schietpartij in Charlotte.

  Goed, kaas en nootjes klaar? Vanaf 03.00 gaat het los. Jullie frustraties en andere overpeinzingen graag hieronder in de reacties plempen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/09/2016 - 02:54 02:54

  comment image?b64lines=Vm9vcmdsb2VpZW4gZGllIFRWLgpIZXQgZ2FhdCB6byBiZWdpbm5lbi4=

  Weirdoinventor
  Lid
  27/09/2016 - 15:19 15:19

  Het volgende debat wordt gehouden in Farmville…

  Niet die Farmville, maar voor een moment twijfelde je toch hè?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN