More

  RECENTE POSTS

  Dit onderwaterbeeldenpark zal je kaak op de zeebodem doen droppen!

  Kleien. Iets dat u deed toen u onder de 1 meter 14 was of recenter wanneer u gezegend bent met een zelfgekleide zelfgemaakte millenial. We hebben het niet over uw dagelijkse rectale paringsdans met de grote porceleinen telefoon. Kleien met je handen.

  Nu is voor de meesten het kleien vooral een vuig trucje van school geweest omdat het naar het schijnt de fijne motoriek eenvoudig verbetert, want de homp ingedeukte rotzooi die voor “asbak” moest doorgaan is voor weinigen iets om over naar huis te twitteren geweest.

  Wie dat hele handwerk wel goed kan is Jason deCaires Taylor. In 2004 was hij duikinstructeur in Grenada en verveelde zich de tandjes. Plus hij werd 30, dus z’n eerste existentiele crisis klotste over z’n neopreen schoentjes heen. En toen besloot hij om van cement grote beelden te maken en die op de zeebodem neer te zetten. Er was namelijk maar een klein gedeelte van de zee in de buurt aldaar snorkelbaar en de rest was vooral interessant voor zandfetishisten. Dus die lege plekken moesten aantrekkelijker worden zodat die kuttoeristen de mooie plekken niet zouden slopen. Die hobby is een beetje uit de hand geescaleerd en hij heeft er onlangs over mogen praten bij Tedx. Hier een serie voorbeelden en hier voor wie te lui is om zelf te googlen nog veel meer.

  In beelden. Dat doen we vaker. Ons voor snorkels uitmaken doet u in 140 schuimbekkende, loeiende tekens op Twitter. Ons de les lezen omdat we zelf een beeldentuin zijn kan op Facebook, dan heeft u dus ook een plaat cement voor de kop.
  5 1 stem
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN