More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: Dick Fijn is Zanger Bob 2.0

  Oké, ik moet toegeven dat het voor de 9 jarige Dick Fijn pleit dat hij zich niet presenteert als Zanger Dick, of Zanger Dick Fijn, maar gewoon als Dick Fijn. Normaal gesproken gaan Hollandse Hits Maandag zangers er namelijk van uit dat zij hun naam vooraf moeten laten gaan met de het zelfstandig naamwoord “Zanger”. Waarschijnlijk wegens zelfkennis, want het publiek was het anders wellicht niet opgevallen dat we de “artiesten” in kwestie onder de noemer “zanger” moeten scharen.

  Maar goed, Dick Fijn dus. Dick is Zanger Bob 2.0. Je weet wel, Bob Offenberg die wij hier op jullie eigen Retecool in 2006 in het zonnetje hebben gezet en de rest is helaas geschiedenis. Niet veel later brak Zanger Bob namelijk landelijk door en mocht hij zelfs meedoen aan het RTL programma De Afvallers. Dat lijkt overigens redelijk stand te houden, want de nog steeds niet broodmagere Bob Offenberg is aanzienlijk slanker dan de rolmops die hij in de begindagen van zijn carrière was.

  Nu denken jullie natuurlijk dat Dick Fijn Zanger Bob achterna wil en daarom zijn eerste hit “Gewoon een trucker” op de internets heeft geslingerd. Maar neen! Dick wil geen zanger worden, Dick wil trucker worden. Het is immers een autobiografische single. Waarom hij het dan toch ook zingend probeert is ons een raadsel. Echt Dick, word gewoon een trucker en val ons niet lastig met dit soort Hollandse Hits Maandagbagger. Is beter voor iedereen. Waarom hij gewoon een trucker wil worden wordt overigens al wel snel duidelijk na het bekijken van zijn videoclip. Dick (haha) begint namelijk al een aardig evenbeeld van zijn vader te worden, die ongetwijfeld zeer regelmatig een gehaktballetje uit de jus weg tikt (en een sitostick en een berenklauw en een mexicano pindasaus en een bamischijf en een kapsalon (mocht hij onverhoopt door de randstad rijden) en een shoarmarol met knoflooksaus en een picanto en een kipcorn en een frikandel speciaal en kaassoufflé en een portie vlammetjes en een bierkroket en een viandel en een…).

  Check hieronder de debuutsingle van Dick Fijn, die het overigens met ruim 75.00 views in een maandje beter doet dan ons lief is, maar dat is voor Dick dan weer dik in orde.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/12/2018 - 11:59 11:59

  Hello Pliesie en jeugdzorg, kijk eens een wat die Dickzak doet?
  https://youtu.be/aaJi2kYR5-A?t=65

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  17/12/2018 - 12:12 12:12

  Volgens de Youtube-ondertiteling is het toch echt muziek:

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  17/12/2018 - 12:21 12:21

  Das vast een audiovisuele truck

  Der Webmeister
  Beheerder
  17/12/2018 - 12:24 12:24

  De enige Nederlander die Friet èn Patat eet

  hangmat
  hangmat
  Gast
  17/12/2018 - 21:38 21:38

  Een Scania V8! Goede keuze!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN