More

  RECENTE POSTS

  Hollands Hits Maandag – Evert Baptist – La La La La Gehaktbal

  Ja lieve kijkbuismannenvanmiddelbareleeftijd op den Retenkoels. We leven in verwarrende tijden. Het ene weekend sta je naar zingende gitaren te kijken, het andere moment naar zingende bombe surprises met een beperkt taalinzichtelijk vermogen van een zeker oud boek. Soms komt er echter zo’n breuk in het grijze wolkendek en komt er een verhelderende lichtstraal uit den hemel nederdalen. In dit geval kunnen we het bestaan van loldutchpeople en metjeleenbakkerhuis verklaren. Wij kennen dat soort mensen namelijk niet. Ook niet via via. Gewoon niet. Maar er blijkt dus iemand die daar een slaatje uit weet te slaan. Uit de LSES doelgroep that is, niet uw redactie.

  Deze meneer heet Wim Drent. Of als hij een matige Bob de Rooy imitatie doet “Evert Baptist”. Hij heeft namelijk de drie zaken weten te combineren waar deze doelgroep op aanslaat, namelijk gecoordineerde hartvervetting, herhaling en kutmuziek. Of in dit geval de gehaktbal met mayo, veelvuldig gebruik van “lalalalalalalala” en ongelofeloos pijnlijke kutmuziek. Je ziet dat in de clip ook direct aan het publiek. Het IQ zal grofweg liggen op het aantal euro’s bijstand dat ze per dag te besteden krijgen. En blijkens de aankleding van zowel de zaak, de artiest als het publiek weten we waar loldutchpeople.nl z’n inspiratie vandaan haalt. Het is dan, gezien de volstrekte inhoudsloosheid, een kleine stap naar de inrichtingstips op Met je leenbakker huis. Dus dat geeft helderheid en rust in barre tijden. We begrijpen het niet, daar niet van, maar je hoeft iets niet te begrijpen om er een mening over te hebben. Zo weten wij al maanden niet waar het kabinet sliertverdomme mee bezig is, MAAR WE HEBBEN ER GOFFERDEGOFFER WEL EEN MENING OVER!1!!!!

  Want je denkt misschien na 1 couplet, oh, dan zal er zo wel wat meer inhoud komen. Neen. Die komt er niet. Het is alsof je naar ongelofelijke kutmuziek zit te luisteren en je die niet uit kunt zetten. Maar dat kun je wel, maar het lukt niet, net als een ernstig ongeluk of porno met dwergen en hamsters, je blijft er naar kijken. Dan gaan we nu even naar de snackbar voor een bal gehakt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  30/11/2015 - 17:32 17:32

  Ik heb begrepen dat de ballentent in Rotterdam legale stappen overweegt.

  Ome Mc
  Lid
  30/11/2015 - 22:12 22:12

  Tering. Ik wil mijn 6 minuten en 18 seconden terug sliertverdomme! Gehaktbal! WAT DE NEUK IS DIT! EN WAAROM DOET HET ME AAN ANDRE VAN DUIN DENKEN!? EN WAAROM STAAN AL DIE MENSEN DAAR TE DOEN ALSOF DIT HEEL LEUK IS?!? WAT! DE! NEUKENDE! NEUK! IS! DIT!

  sp_r
  sp_r
  01/12/2015 - 21:50 21:50

  Briljant!

  DeRadio
  DeRadio
  Gast
  03/07/2017 - 15:45 15:45

  Nee er is geen inhoud en dat is voor Drent ook de bedoeling.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN