More

  RECENTE POSTS

  Deze Betuttelwoede Die Van Nederland Een Groot Staphorst Maakt Zal U Niet Eens Meer Verbazen

  De hele wereld staat in brand, maar gelukkig zou Nederland Nederland niet zijn als we ons hier niet druk maakten om de echt belangrijke dingen des levens: polsbandjes om te voorkomen dat minderjarige (want 17 jaar oud) studenten – oh horror – een biertje scoren bij de ontgroening van hun studentenvereniging. Zo ook bijvoorbeeld in het pittoreske en zwaar terminaal Jezus hebbende Zwolle, waar de minderjarigen met een gele ster wit polsbandje in het groepje waterdrinkers moeten staan tijdens iets wat een cantus heet, terwijl hun drie weken eerder geboren medestudenten op 3 meter afstand zich lachend veertien coma’s staan te zuipen, compleet legaal want andere kleur polsbandje. Dit alles uiteraard tegen de achtergrond waar Koninklijke Horeca Nederland al oproept om die drankwet weg te spoelen met een fikse slok Mescal.
  De betutteling in dit land gaat inmiddels echter dus zo ver dat het binnenkort onmogelijk gaat zijn iemand de schedel in te slaan met een stoeptegel, OMDAT DIE ALLEMAAL VAN RUBBER ZIJN! MET EEN LIEVEHEERSBEESTJE EROP! Wij zijn even een fietshelmpje kopen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  13/08/2014 - 18:37 18:37

  Ten eerste is een student die geen anderkleurig polsbandje weet te scoren het niet waard af te studeren, en ten tweede: who cares? Is het echt zo erg dat ze tijdens de ontgroening, een bezigheid die met beoefenaars en al naar de zevende cirkel van de hel verwezen dient te worden, geen bier mogen drinken? Lijkt mij een gevalletje misplaatste solidariteit.

  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  13/08/2014 - 20:04 20:04

  Je kunt toch ook gewoon een keer niet drinken? Toch!?

  Vilmer Ramone
  13/08/2014 - 22:30 22:30

  Wat poligraf zegt! Er zijn genoeg andere verdovende drugs voor handen dunkt mij.

  Weirdoinventor
  Lid
  14/08/2014 - 09:59 09:59

  Ik vind het toch wel een beetje een overtrokken reactie hoor, mensen wegsturen van de complete introweek omdat ze een biertje dronken. Eerst vertel je ze dat ze niet langer als verantwoordelijk genoeg gezien worden om te mogen drinken, en vervolgens verwacht je wel dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het niet drinken. Dat klinkt toch een beetje als een bepaald verhaal met een slang en een appel erin.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN