More

  RECENTE POSTS

  Deur muziek kaart voor de feestdagen of te gebruiken als energie besparing – Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen

  Alle uitvindingen van Ed Baars, vriend van de show, zijn gebaseerd op doorwrochte wetenschappelijke studies. Zo zal u wel bekend zijn dat jongeren hogere tonen horen en ze dus weg te pesten zijn bij hangplekken met speakers die enkel hele hoge tonen uitbraken waar dan boomers top 2000 luisteraars ouden van dagen geen idee hebben wat er gebeurt.

  En nu, in het kader van subsidieregelingen rond energiebesparing, heeft Ed Baars deze keiharde wetenschap ingezet met als doel het verlagen van de energierekening van u, de oudere jongeren. Aangezien u tot uw 66e 67e 69e wanneer Hugo de Jonge fucking eindelijk de vaccinaties heeft geregeld moet doorwerken, is ieder dubbeltje meegenomen. Nu is zoals gezegd u als oudere jongere niet vatbaar voor hoge tonen, dus is er gekozen voor kerstmuziek. Laat u de deur openstaan? Kenkerherrie! Dat zal u leren. Deuren dicht en u houdt geld over, alsmede uw trommelvliezen. Wij hopen dat er geen versie gemaakt wordt met Hollandse Hits. Dave van Well.

  We vernemen overigens net vanuit de planningshoek dat er wèl speciaal voor Top 2000 haters een Danny Vera versie komt. Die rekening kan dan naar nul in huize Webmeister.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN