More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Dave van Well – Mooie Heupen

  Het draaide uiteindelijk uit op strootjes trekken om te bepalen wie van de redactie de zware taak zou krijgen om Dave van Well te bespreken. Hij schitterde dit seizoen in “Ik Geloof In Mij” op SBS6, waarin onder meer de making-of van zijn nieuwe clip wordt gevolgd. “Mooie Heupen”. En die moet besproken worden.

  Laten we beginnen met de constatering dat de integrale redactie vindt dat hij totaal geen talent heeft. Dave van Well. Maar laten we zijn geloof in hemzelf even laten voor wat het is, en kijken naar wat er zoal over hem gezegd kan worden. Zijn glimlach is zo oprecht als die van een derdehands autoverkoper, een stralend gebit waarvan zelfs Prodent denkt “dat is iets te over de top voor een reclamespot” en een geveinsde stoerheid met de geleende bak en mocrozonnebril dat zelfs hele onzekere meisjes toch moeten afhaken.

  En bij een clip over grindende heupen minderjarige meisjes uitdagende wulpse pasjes laten maken, dat vinden we niet kunnen. Dave van Well. Dave is zelf heel bekend aldus hemzelf van het heel hoog kunnen zingen (kijk dit dan even). En dat dan zonder lijmklem op de testikeltjes.

  Nu is Dave er van overtuigd dat na alle klaarblijkelijke missers (1, 2, 3, 4 etc) DIT dan wèl het nummer is waarmee hij de doorbraak naar het grote publiek gaat bewerkstelligen. Even ter herinnering, in 2009 was Dave op televisie bij Man Bijt Hond omdat hij al jaren een doorbraak aan zag komen, hij was toen 18. Wij denken echt niet dat hij in de wieg gelegd is om een “A-artiest” te worden. Dave van Well. De clip is overigens opgenomen op een dierenbegraafplaats, dus dan weet je de eerste associatie die Dave heeft met heupen, een dooie marmot.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  05/12/2020 - 10:44 10:44

  Heupen 404

  HarryM
  HarryM
  Gast
  07/12/2020 - 13:45 13:45

  Wel knap dat je exact dezelfde huidskleur en motief hebt als de blokhut waarvoor je staat te zwetsen. Beetje 40 tinten bruin op 40sec…

  Denbaron
  Denbaron
  Gast
  07/12/2020 - 15:14 15:14

  Doemaarwell een straatverbod rondom middelbare scholen voor Dave.

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  09/12/2020 - 18:22 18:22

  De gemiddelde man vind de Donald Trump look niet kunnen, Dave van well.

  Goeiemorgen zeg, dat is me toch een partij kunstmatig bruinen crème.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN