More

  RECENTE POSTS

  De Trumpiaanse muur

  President Donald Trump wil dus een muur tussen de Verenigde Amerikaanse Staten van US en Mexico. Handen omhoog als je dit niet serieus neemt en niet verwacht dat er ook maar een white picket fence komt te staan voordat Trump president-af is. Fijn. Doe je handen maar weer omlaag, voordat je je drankje knoeit. Toch worden Trumps plannen voor voornoemde muur steeds concreter.

  Ten eerste zou de Muur minimaal 9 meter en 15 centimeter hoog moeten worden. Ten tweede moet hij eigenschappen hebben waardoor hij onbeklimbaar is met klimhaken, ladders, zuignappen en secondelijm…

  Muur, Muur, Muur

  Er moet niet onderdoor gegraven kunnen worden met theelepeltjes, dus moet hij minimaal 1,83 meter de grond in. Ook moeten er camera’s op komen te staan om vast te leggen of er nergens katapulten of kanonnen staan om de arme zielen die dat debiele land nog in zouden willen over de Muur te schieten. Even alle gekheid op een stokje. De Amerikaanse regering heeft dus écht de eisen van Trump voor die Muur van hem bekendgemaakt. Je zou bijna denken dat hij binnen de regering wèl serieus genomen wordt… We hebben het over duizenden kilometers aan Muur, en eng genoeg hebben al 700 bedrijven er belangstelling voor om dat ding ook daadwerkelijk te gaan bouwen.

  Maar echt!

  De kosten voor die grap zouden naar verluid op kunnen lopen tot 20 miljard dollar. De bedrijven hebben tot 29 maart van dit jaar de tijd gekregen om met plannen voor de dag te komen. Trump vindt wel dat zijn Muur er een beetje gezellig uit moet zien. Ja, aan de Amerikaanse kant dan natuurlujk, die rotMexicanen mogen naar grijs gewapend beton gaan kijken. Wij gaan nu even headdesken. Fijne zondag gewenst.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Rupert Hip
  Rupert Hip
  Gast
  18/03/2017 - 22:33 22:33

  Kudos voor de gekozen afbeelding van South Park. Ik denk serieus dat zelfs Mr. Garrison een betere POTUS geweest zou zijn dan Trump. Denk dan alleen al aan zijn belofte: “Yes, fuck them all to death. Let’s make this country great again”

  cspr
  Lid
  19/03/2017 - 07:26 07:26

  Ik vind die muur niet zo bizar als iedereen roeptoetert. De grens is daar enorm onoverzichtelijk, de illegaleninstroom is enorm. Misschien is het niet het beste idee, maar zeker niet het slechtste.

  Bert Braadharing
  Bert Braadharing
  Gast
  19/03/2017 - 12:02 12:02

  Wie gaat die muur betalen? Mogen de Amerikaanse burgers dat doen of heeft hij zelf nog iets onder zijn gouden matras liggen?

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Bert Braadharing
  19/03/2017 - 20:33 20:33

  Jij gelooft dat TheDonald meer bezittingen, dan schulden heeft?

  Hillary Clinton mocked Trump during her campaign: “He’s written a lot of books about business, they all seem to end at Chapter 11 (bankruptcy).”
  http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2016/jun/21/hillary-clinton/yep-donald-trumps-companies-have-declared-bankrupt/

  When asked about his net worth in July last year, Trump’s campaign team boasted it was in “excess of $10 billion”.

  This was considerably higher than a valuation by Bloomberg last year, which estimated his net worth at $2.9 billion.

  The report found his total debt – largely from massive bank loans – rocketed from $350 million last year to $630 million in 2016.

  Forbes pegged Trump’s net worth at $3.7 billion after analysing 28 assets or asset classes.

  Tot nog toe draait dit heerschap iedereen een rad voor ogen.

  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  19/03/2017 - 21:37 21:37

  Ik zou die muur ook willen bouwen als ik een Amerikaanse projectontwikkelaar/aannemer/bouwbedrijf was. Overheidscontract, dus bijna nul risico op faillissement opdrachtgever. Enorme klus, voor jaren werk. Gigantische aandacht van de pers, veel meer dan bijvoorbeeld voor dat hek van Bush dat nog steeds niet af is (en waar zowel Hillary als Barack naar verluid voor stemden), dus naamsbekendheid van hier tot ginder, en letterlijk from coast to coast. Ik zou alleen wetend van wie de opdracht komt wel om betaling vooraf vragen, bij twee van de tien termijnen voldaan bouwen wij maximaal 2/10 van de totale lengte.

  Principes zijn mooi, maar voor het soort contract dat letterlijk eens in het bestaan van je bedrijf voorbij komt valt ook wat te zeggen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN