In de nooit-aflatende strijd tegen TERRORISME™®© gaat men in Parijs een muur om de Eiffeltoren bouwen. Hij gaat geweldig worden! Geloof ons maar. En de terroristen gaan ervoor betalen!

Eh.. terroristen? Zeiden we dat? We bedoelden natuurlijk dat de toeristen ervoor gaan betalen. Maar dan gaat het er wel veel veiliger op worden! Die muur gaat van glas worden, dus het uitzicht is nog steeds prima en picobello, maar het glas wordt wel kogelvrij. En 2.40 hoog! Er is namelijk niemand ter aarde die iets over een muur van 2 meter 40 kan gooien.

EU kartel

Maar laten we even eerlijk zijn, dit is natuurlijk een faalpoging van het EU-kartel. Symboolpolitiek om de schijn te wekken dat ze iets tegen de continue aanhoudende terroristentsunami doen. Als ze nou echt ballen hadden, dan zouden ze die muur om het midden-oosten zetten en alle jonge mannen daar houden. Dat zegt zelfs een VVD-er, maar dat mag die niet zeggen van de politiek-correcte elite, dus die zien we nooit meer terug. Maar u en ik weten natuurlijk wel beter. Hadden we maar een man als Trump aan het roer, die zou wel weten waar we allemaal muren moeten bouwen. Of een Oost-Duitse Communist, die schijnen daar ook ervaring mee te hebben.

Giethoorn

In ieder geval lijkt het ons zinnig dat we muren bouwen. Meer! Meer! Meer! Overal. Bijvoorbeeld de continue terroristische dreiging in het zwaar christelijke Giethoorn. Ben je daar wel eens geweest? Daar varen die terroristen toch zo met een bomboot naar binnen?! MUUR!

Of Madurodam. Als er daar iets gebeurt zou je kunnen zeggen dat het klein leed is, maar het is wel ons cultureel erfgoed, ja! MUUR! En hoger dan 10cm, pofferdomme! Laat de terroristen het maar betalen.

Klein bedrag? Pinnen mag!

Hoe die ervoor moeten betalen? Per pin! En dat gaan ze doen ook. Waarom? Da’s simpel: als ze het niet doen sturen we onze politici op ze af. Zul je zien hoe snel ze onze muur willen betalen als de keuze tussen een muur of het invoeren van het Kwartje van Kok is. Ha!

We don’t need no Brexit light

Overigens zijn dat natuurlijk niet de enige plaatsen waar een muur moet komen. Midden in het kanaal bijvoorbeeld. Die Engelsen willen een Brexit en dichte grenzen, toch? Nou, dat kunnen ze krijgen. En Turkije! Het liefst aan de oostelijke kant van alle all-inclusive resorts, natuurlijk. En wel zorgen dat Wes en Yo nog aan deze kant van de muur zitten, maar de rest van Turkije afscheiden! En alle terroristen natuurlijk aan de andere kant van de muur houden.

Mooie stad achter de muur

Den Haag. Den Haag moet ook een muur, maar dat is om het schorem van de Elite binnen te houden. Voor de rest wil er toch geen gezond denkend mens naar Den Haag, behalve als het is om naar een musical in het Circustheater te gaan. Dat is eigenlijk ook Scheveningen, dus misschien dat dat via een omweg bereikbaar kan blijven. En anders is het niet zo heel erg, we kunnen ook wel op een andere plek voorspelbaar en inhoudsloos volksvermaak organiseren. Toch?

Nouja. Het punt is gewoon dat we heel veel meer muren moeten maken! MUUR! MUUR! MUUR!

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MadDieu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
MadDieu
MadDieu

Niks mooier dan een explosief laten afgaan in een gesloten doos.

MadDieu
MadDieu

Met een glazen muur(tje) kun je wel redelijkerwijs een vrachtwagen stoppen. En heb je bij een confrontatie weinig openingen en/of mogelijkheden tot verschuilen.

/In Parijs zijn sinds de aanslagen meerdere goed bewapende brigades paraat.