More

  RECENTE POSTS

  De Reverse Trike Rat Rod van Dennis Hom

  Dennis Hom, van Hom’s Hillbilly Rat Rods uit Conroe Texas, bouwt graag rat rods en heeft deze keer een nogal onconventionele trike in elkaar geknutseld.

  De naam van zijn sweatshop geeft al een klein beetje weg in welke stijl zijn reverse trike is gebouwd: Rat Rod, oftewel lekker rauw en goor. Vervolgens heeft hij de trike anders opgebouwd dan je gewend bent bij trikes (waar meestal een beetje sneue kerel met een enorm dikke pens, omsloten door een lederen gilet, achter het stuur zit, waarachter één of ander blond ding boven uit torent): één voorwiel en twee hysterisch dikke achterwielen, terwijl de boel wordt aangedreven door een volkswagen kever motor.

  Hij heeft zich namelijk door de aanpak van de Can-Am Spyder laten inspireren: twee voorwielen en één achterwiel. Dat ziet er bij Can-Am al gaaf uit (maar is net zoals elke trike extreem onhandig: de nadelen van een auto, gecombineerd met de nadelen van een motorfiets), maar Homs heeft dit concept naar een hoger plan getild met zijn Reverse Trike, die deels uit een Honda CB750 bestaat en deels uit autoonderdelen (en alles wat hij nog in zijn metaalcontainer had liggen). Het resultaat is een super dikke trike, waarover ik helaas verder ontzettend weinig informatie kan vinden. Gelukkig hebben we de bewegende beelden nog:

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  17/09/2018 - 21:32 21:32

  extreem onhandig: de nadelen van een auto, gecombineerd met de nadelen van een motorfiets

  Dennis overdrijft wel een beetje met de onhandigheid, bij elke hobbel en gat in de weg neem je een hap uit je luchtfilter en klotst de peut zo uit de carburateur in je kruis.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN