More

  RECENTE POSTS

  De lekkerste rum cola maak je zo

  Het is natuurlijk weer godallejezusheet vandaag, net als afgelopen maandag, dus is het tijd om weer ongelofeloos laveloos te worden want van drank krijg je het minder warm. Stond ergens op internet, dus is het waar.

  Vandaag gaan we rum cola’s mixen. Belangrijk bij de rum cola is dat je rum haalt en daarnaast cola haalt. Je kunt heel recalcitrant 7up halen, maar dan is het geen rum cola dus.

  Bij het kiezen van de Cola moet je goed opletten. Als je namelijk niet van Pepsi houdt kun je die beter niet halen, ook niet als die in de aanbieding is. Want goedkoop en smerig is nog steeds smerig. Hou je niet van Coca Cola, dan heb je net zoveel keuze als met als je niet van Pepsi houdt. We raden Freeway Cola aan, dan kun je veel mixjes maken voor hetzelfde geld.

  Dan over naar de rum, daarvoor drink je die rotzooi natuurlijk. Je kunt daarvoor drie dingen doen, supergoedkoop, superduur, of ergens in het midden. Superduur is zonde, want je gooit er toch cola doorheen. Supergoedkoop ga je spijt van krijgen, want je hebt morgen dan barstende koppijn (je drinkt immers ook geen spiritus)(toch?). Dus eindig je altijd een beetje met dezelfde rommel. Eigenlijk boeit het geen flikker overigens, want je gooit er toch cola doorheen, maar kijk zelf even hoeveel geld je er aan uit wil geven.

  Dan is er de geheime stelregel van iedere barman (m/v): “Hoe slechter de rum, des te kouder moet die geserveerd worden“. Of des te meer cola, dat ben ik even kwijt. Anyweetjes, boel in verhouding 1 staat tot 3 bij elkaar jenken, of 1 staat tot 4, afhankelijk van hoe lekker je rum vindt of hoe duur die is. Je merkt na een glas of 14 wel of het lekker is of niet. Als het niet te rammen is dan kan dat aan verschillende dingen liggen. Je cola is smerig, je rum is smerig, of je lust geen rum of geen cola. Anyway, lekker experimenteren, dat zijn wij ook doen, maar dan met andere dingen.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN