More

  RECENTE POSTS

  De grote Retecool OMGWTFBBQ

  De eerste OMGWTFBBQ van Retecool in 2017 was een doorslaand succes. Denken we. Het is nog steeds een beetje wazig, maar er doemen puike beelden op van sappig vlees. Nee, wacht! We weten dat het een succes was, want foto’s!

  Het begon allemaal tussen 4 en 5, wat voor een deel van de redactie na zessen valt. Op de binnenplaats van de bunker waren twee ervaren barbecues neergezet, waar inmiddels een speciaal en gepatenteerd mengsel van houtskool en briketten op lag om heet te worden. De plops waren al open, het was een vrij hanteerbaar temperatuurtje en de sfeer zat erin. (Maar dat is standaard natuurlijk, hier in de bunker.)

  Moeilijk Gemarineerde Spareribs

  Als eerste gingen de Moeilijk Gemarineerde Spareribs op de barbecue, waardoor het kwijl de binnenplaats eigenlijk al direct liet glimmen. Dan weet je het; de OMGWTFBBQ is nu écht los.

  OMGWTFBBQ
  Moeilijk Gemarineerde Spareribs

  Omdat dit natuurlijk wel Retecool is, moesten er ook Aanzienlijke Worsten op de barbecue, wegens worst.

  OMGWTFBBQ
  Aanzienlijke Worsten

  Natuurlijk was er ook extrapikante satésaus, vers gemaakte sambal, stokbrood, een kaasplank, chips en, om één of andere onverklaarbare reden, Pompeblêden en sûkerbôle. Gezelligheid kent geen tijd, dus keek niemand op de klok; de smartphones werden louter gebruikt om foto’s mee te maken.

  OMGWTFBBQ
  Roze pompeblêden…

  Meer…

  “Meer.” hoorden we iemand ergens na een batch Verontrustend Lekkere Speklappen grommen, maar we weten niet meer zeker wie dat precies was. Er was al 14 kilo heavenly meat op, toen eindelijk Het Intense Vleesch tevoorschijn kwam. Dat is geen beeldspraak voor een redactielid dat zijn broek liet zakken, want zo ver is het niet gekomen dit keer. Nee. Het betrof Hét Intense Vleesch der OMGWTFBBQ, waarvan de exacte manier van bereiden het best bewaarde geheim in de bunker is. Er gebeurde iets met een vleesthermometer, een speciale chant en een heftige marinade, meer kan ik niet vertellen.

  OMGWTFBBQ
  Het Intense Vleesch

  Emotioneel

  Iedereen werd er dan ook een beetje emotioneel van toen Het Intense Vleesch eindelijk tot perfectie gegaard was. -Met ’emotioneel’ bedoel ik ‘geyl’, trouwens; ik heb nog nooit zoveel culinair opgewekt testosteron tegelijkertijd geroken.- Opeens stonden dan ook alle mannen om Het Intense Vleesch heen met hun telefoons om er dé foodpornpic van te maken.

  OMGWTFBBQ
  Het Intense Vleesch

  De uiteindelijke foto is té mouthwatering, dus die posten we niet. Vermoedelijk wordt die gebruikt om op canvas te laten printen en in de koffiecorner van de bunker op te hangen, zodat we permanent trek hebben en daarom zin in een volgende OMGWTFBBQ. (Even kijken of er budget is voor dat canvas, trouwens.) Met afgevulde magen en pure harmonie verlieten we rond het ochtendgloren de binnenplaats van de bunker, terwijl de barbecues nog lang vrolijk nagloeiden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  02/04/2017 - 15:10 15:10

  comment image

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  03/04/2017 - 08:37 08:37

  http://www.retecool.com/wp-content/uploads/2017/04/WP_20170401_19_43_09_Rich_LI.jpg

  Meneer van Dale had een vleesthermometer in zijn broek (dus wij waren blij hem te zien).

  teringbibber
  Lid
  04/04/2017 - 16:25 16:25

  Ik vind termen als “iedereen” en “alle mannen” hier misplaatst. Een OMGWTFBBQ is gofferdomme MET alle Glodmeppers en 2 ja 2 koelkasten vol Jupiler!!1!Einz! Dit is niet meer dan een prematuur ja welhaast illegaal voorproeverijtje…
  Hier valt niets te zien mensen. Doorlopen!

  Monade
  Antwoord aan  teringbibber
  04/04/2017 - 17:31 17:31

  Maar Glodmemb0r is toch deaud, net als de WakkerPedia?

  /Ik heb vaker seks dan een OMGWTFBBQ

  teringbibber
  Antwoord aan  Monade
  04/04/2017 - 22:09 22:09

  Een glodmepper ben je tot AAN je deaud, je weet zelf. Ik heb geen lullige ster in mijn avatar neaudig om dat te onderstrepen. Ik wil gewoon graag een keer met Ketsman een satéetje eten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN