More

  RECENTE POSTS

  De enige overheidsinstantie die wèl naar je luistert

  De AIVD dus – dat die een goede poging doen om wereldkampioen aftappen te worden maar het daarbij niet voor elkaar krijgen de neger die in het klassement nog steeds de leiding heeft te verslaan, dat wisten we al. Eigenlijk, stiekem, wisten we ook al een beetje wat er nu gaat komen. In het kader van je verwacht het niet bericht het AD vanmorgen namelijk dat de vertrouwelijke gesprekken tussen terreurverdachten en hun advocaten niet alleen afgeluisterd werden maar ook uitgewerkt. Het ministerie van binnenlandse zaken laat namens Big Brother Award-genomineerde (tenminste, daar gaan we van uit) Ronald Plasterk weten:

  Een woordvoerder van Binnenlandse Zaken laat in een reactie weten dat het kabinet vindt dat verdachten zonder beperkingen toegang moeten hebben tot een advocaat en dat het kabinet vindt dat er een vorm van onafhankelijke toetsing vooraf moet komen. Bron: AD.nl

  Niet dat ze dat menen hoor. Tegen een gerechterlijke uitspraak die onafhankelijk toezicht over deze praktijken eist gaan ze gewoon in beroep, want het recht op een advocaat… is toch eigenlijk gewoon maar een beetje lastig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/09/2015 - 09:07 09:07

  “Volgens de CTIVD ging het alleen mis bij het uitwerken van communicatie. Het tappen zelf was niet fout, vindt de commissie.”
  *Godwin onderdrukken doet*

  Hangmat
  Lid
  01/09/2015 - 09:59 09:59

  Hangmat liked this on facebook

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN