More

  RECENTE POSTS

  De Doodles van Gary Andrews zijn tranentrekkend mooi

  Animator en illustrator Gary Andrews’ leven zag er tot voor kort eigenlijk gewoon geweldig uit. Hij was gelukkig getrouwd met de liefde van zijn leven, had twee geweldige kinderen en verdiende goed de kost met zijn tekeningen en animaties (zo heeft hij een tijd bij Disney gewerkt).

  Tot in oktober 2017 het noodlot toeslaat. Tijdens een werkreis naar Canada krijgt hij bericht dat zijn vrouw met spoed in het ziekenhuis is opgenomen wegens acute bloedvergiftiging. Gary laat alles uit zijn handen vallen en pakt het eerste vliegtuig terug naar Engeland om zijn vrouw op te zoeken in het ziekenhuis. Eenmaal daar aangekomen krijgt hij het verwoestende bericht te horen dat zijn vrouw helaas is overleden.

  Volledig verslagen gaat Gary terug naar huis, waar zijn twee kinderen liggen te slapen. Eenmaal daar aangekomen maakt Gary een doodle om zijn onwaarschijnlijke verlies te verwerken. Dat werkt dusdanig therapeutisch, dat hij dagelijks doodles is gaan maken over hoe zijn leven met zijn twee kinderen, maar zonder zijn geliefde vrouw er nu uit ziet.

  Deze doodles plaatst hij elke dag op twitter. En hoe tragisch ook, het geeft wel een onwaarschijnlijk mooi beeld van de manier waarop Gary en zijn twee kinderen met het verlies van zijn vrouw en hun moeder omgaan, maar ook hoe zij verder gaan met hun leven. Naast deze doodles heeft Gary ook onderstaande animatie gemaakt over deze afgelopen periode. Tranentrekkend mooi.

  The Doodle Diaries by Gary Andrews is beautiful

  Ex-Disney animator Gary Andrews' 'The Doodle Daries' illustrates what family life is like since the loss of his wife Joy and it's beautiful. ❤️

  Geplaatst door BBC One op Vrijdag 19 oktober 2018

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN