More

  RECENTE POSTS

  Cilia Akkermans (71) moet vaker met een eind hout geslagen worden

  Voor de dagelijkse overschotel aan prutsende coronaweigeraars gaan we naar Zeist, waar de haatbejaarde Cilia Akkermans maandag door de politie moest worden verwijderd uit het wijkontmoetingscentrum Binnenbos.

  De politie zegt u nu? Ja, de politie moest eraan te pas komen omdat Cilia Akkermans wel zelf even uitmaakt wat de regels zijn en of die op haar van toepassing zijn.

  ,,Deze bezoekster weigerde meermaals het verzoek van de medewerker om op veilige afstand te gaan zitten van de overige gasten. (..) Nadat Akkermans en haar man ‘in de aanval bleven gaan’ tegen de medewerker van het centrum, werd een BOA ingeschakeld. ,,Die belde de politie nadat ze volhardden om te blijven. De politie heeft hen verwijderd’’

  Lijkt me duidelijk toch? Meerdere keren verzocht voor de veiligheid van kwetsbare ouderen (zowel haarzelf als anderen) netjes afstand te houden, meerdere keren agressief en afwijzend reageren, dan een BOA moeten optrommelen om de mevrouw te vragen (vorderen) zich aan de regels te houden of op te pleuren en als zelfs die VOLKOMEN genegeerd wordt de politie moeten inroepen. Nou, dan heb je genoeg kansen gekregen en mag de lange lat er overheen. Overigens zien de blauwe plekken er uit alsof ze gewoon aan de arm meegevoerd is omdat ze ook op dat moment nog botweg weigerde op te rotten. Je zou kunnen zeggen “Cilia Akkermans, ga eens dood”, maar daar doet ze al veel te veel zelf haar best voor!

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  28/08/2020 - 15:29 15:29

  “Toen ik dat weigerde, zei hij dat hij mij vorderde. Ik had geen idee wat dat op dat moment betekende”
  Zelfs met een beperkt denkraam en weinig kennis van de Nederlandse taal zal ze in dit geval toch echt wel begrepen hebben wat de strekking van het verhaal was.
  Verder moet ze niet zeiken; In de VS zou ze waarschijnlijk 7 keer in haar rug zijn geschoten.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  28/08/2020 - 16:29 16:29

  “In de VS zou ze waarschijnlijk 7 keer in haar rug zijn geschoten.”

  Maar alleen op 5 december, aan haar foto te zien.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  28/08/2020 - 23:36 23:36
  Roel Zwaar
  Lid
  29/08/2020 - 17:32 17:32

  “Lopen! Lopen!”
  “En waarom dan wel”

  OMDAT DE POLITIE HET ZEGT, ZUURKUT!

  Het zoveelste bewijs dat sommige Nederlanders niet begrijpen dat je je gewoon aan de instructies van de politie hebt te houden.

  En overigens dacht ik in het begin even dat Memien Holboog was herrezen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN