More

  RECENTE POSTS

  Chris Pritchard is een timelapse eindbaas

  Chris Pritchard maakt met zijn productiemaatschappij Chrispzero (klinkt raar: Krispie Zero) briljant mooie timelapse video’s op 4k resolutie.

  Zo is hij momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe techniek om timelapse video’s op te nemen vanuit een bewegende helikopter. De techniek is nog niet helemaal uitgekristalliseerd, maar hier krijg je een idee van hoe het er uit kan gaan zien.

  Maar zijn laatste timelapse video is wel tot in de puntjes afgewerkt. Check hieronder Skylight, waar hij blijkbaar nogal lang mee bezig is geweest (vijf en een half jaar om precies te zijn). Het resultaat is dan ook verbluffend mooi.

  Whether in the city or a rural area, surrounded by nature or man-made things, the one constant is the sky. No matter our lifestyle or surroundings, we all share the same world above us. The sky holds the power to make a good view great, and to mesmerize us with the wonders of the world – within our atmosphere and beyond

  De drie minuten durende timelapse bestaat uit 36 uur beeldmateriaal en is geschoten op 42 verschillende locaties over de hele wereld. Voor het beste resultaat even op HD en full screen klikken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN