More

  RECENTE POSTS

  Chinezen deden een onderzoek en de conclusie is compleet voorspelbaar.

  Ja, dames en heren, het is weer komkommertijd in de Nederlandse media-wereld. Terwijl bij uw favoriete margeblog dan gewoon de redactie massaal ook op vakantie is moeten de broodschrijvers van Sanoma et al toch iets produceren. Daarbij vallen ze terug op de aloude ambacht die op de interwebs nogal eens wordt misbruikt om onredelijke punten te maken: wetenschap. Chinese wetenschap, in dit geval.

  Afgelopen woensdag schrijft independent over een onderzoek dat is gedaan en het resultaat zal u totaal niet verbazen. Het blijkt namelijk dat mannen eerder een oneerlijke deal aannemen als ze denken dat er een mooie vrouw aan de andere kant van de deal zit. No shit, Sherlock. Dat had iemand uit de adult advertising industrie je zo kunnen vertellen zonder neurologisch onderzoek! Of dacht je dat het per ongeluk was dat alle fake chat bots profielfoto’s hebben van onrealistisch mooie dames? Nee, natuurlijk niet. Dit hele onderzoek zegt maar een ding: water is nat. Vooral omdat de meest cruciale vraag niet is onderzocht: hoe zit dat verdomme bij vrouwen dan? Want die begrijpen we nu dus verdulleme nog steeds niet!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  Gast
  12/07/2015 - 13:27 13:27

  Rijke mannen hebben ziezo altijd mooie vrouwen. Hoe komt dat, vrouwtjes? Want jullie bestaan niet louter uit prachtexemplaren.

  Edit] ‘vrouwtjes’ kan als kwetsend ervaren worden, maar het alternatief was ‘vrouwwezens’. Dus.

  Bert
  Bert
  Lid
  12/07/2015 - 15:22 15:22

  Standpunt des ome mc’s. Als we iets met de onderbuik al aanvoelen dient het verder niet onderzocht te worden.

  Bismarck
  Antwoord aan  Bert
  13/07/2015 - 11:19 11:19

  Het Halo-effect was toch ook in wetenschappelijk onderzoek inmiddels wel redelijk beyond reasonable doubt vastgesteld dachten we in de jaren ’80.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN