More

  RECENTE POSTS

  Censuur: Bij het Europees Parlement mag je Retecool niet lezen

  Recentelijk hadden we met een deel van de redactie een kleine excursie, waaronder naar het Europees Parlement. Over het schoolreisje zelf later meer, maar toen we na een welverdiende koffie ons even terugtrokken in de perskamer om het oneens te zijn met de reet van de dag onze bevindingen vast in het CMS te conceptualiseren deden we een schokkende ontdekking.

  censuur 1

  Ja, zo schiet het natuurlijk niet op met die wereldheerschappij. Zitten we ons een beetje een hernia te schrijven over referenda, de EU en overal een stukje oplossingen naar de mensen toe te presenteren, kunnen ze dat in de EU helegaar niet lezen want een of andere dildo systeembeheerder denkt dat dit een porno-site is! Dat laten we zomaar niet over onze kant gaan. Daar moeten maatregelen op volgen! De Europese lente, het maidan van Brussel, is wat volgde.

  censuur 2

  That’s right! Retemelding in je broekje! HA! (Toen dit 14 minuten later niets had opgeleverd zijn we maar gewoon naar de kroeg gegaan. Revolutie mensen, dat moet ook niet te lang duren, he?)

  Overheid en ICT. Het gaat mis. Elke. Keer. Weer. Weet je wat wel werkt? De volgknop op Twitter en de likeknop op Facebook. Hebben we niet in de perskamer gecheckt, trouwens.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  16/03/2016 - 11:12 11:12

  Het werkt altijd 2 kanten op he. Zij krijgen niet te zien wat wij belangrijk vinden en wij niet van hen wat zij belangrijk vinden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN