More

  RECENTE POSTS

  Burgemeester Geke Faber parkeert dubbel op een invalideplaats ‘voor de veiligheid’.

  Tijdens een bijeenkomst over de noodopvang voor vluchtelingen in de Noorderkerk in Zaandam gisteren waren burgemeester Geke Faber en Minister Edith Schippers aanwezig. Oplettende Zaankanters spotten op Twitter en Facebook dat de Burgemeester dubbel op een invalideparkeerplaats geparkeerd stond.

  Geen foutje, aldus de woordvoerder van Faber.

  “Bij grote, beladen bijeenkomsten wordt altijd naar de veiligheid van de bestuurders gekeken. De chauffeur heeft de auto, op last van de beveiliging, zo dicht mogelijk bij de uitgang geparkeerd.”

  Ah, de auto was dus een vluchtauto mocht de met hooivorken en fakkels Duijvekater bewapende meute Zaankanters gewelddadig worden en de burgemeester willen lynchen. Begrijpelijk. Vanuit dat oogpunt vinden we het eigenlijk belachelijk dat de burgemeester in zo’n flutauto rond rijdt. Bij dit soort bijeenkomsten kun je veel beter een pantserwagen inzetten. Dat werkt overal in Zaanstad als een trein (je weet het nooit, op elke molen kan zomaar een guerillastrijder met een semi-automaat en een molotovcocktail zitten), behalve enkele wijken waar men inmiddels over is gegaan op anti-tank wapens. Voor de veiligheid is het wellicht ook een idee om permanent 14 bewapende drones de burgemeester te laten bewaken. Het is tenslotte een levensgevaarlijk beroep, burgemeester van Zaanstad zijn.

  Die alledaagse kleding van gisteren kan overigens ook echt niet, zeker bij zo’n beladen bijeenkomst. Waar was het full body armor? Wegbezuinigd? Kom op, Geke, een beetje meer inzet voor je eigen veiligheid, hoor! Het leven heeft geen save games, tenslotte.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  29/09/2015 - 18:14 18:14

  Hebben ze in Zaandam gewoon twéé invalideparkeerplaatsen?

  Xloph
  29/09/2015 - 20:21 20:21

  Dit is toch de standaard parkeerstand van Audi’s?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  29/09/2015 - 21:08 21:08

  Goh, dit moet toch emoties oproepen bij oude rotten hier op RC, een Audi.

  E.R. Deoz
  29/09/2015 - 21:26 21:26

  Het is gewoon zo gevaarlijk in Zaandam dat ze er vanuit gingen dat de burgemeester heel erg invalide de bijeenkomst zou verlaten.

  Verder dikke OLO @ recente foto op de Wikipedia.

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN