More

  RECENTE POSTS

  Burgemeester Anthony Silva gelooft in gemeenschapsgeld en in gemeenschap met jonge jongens

  Anthony Silva, voorlopig nog de burgemeester van het Californische Stockton, is een echte vrome christen en handeld daar uiteraard ook naar.

  stocktonkey
  Nu komt alles goed!

  Zo gaat hij regelmatig naar prayer rally’s die als een soort stille tocht georganiseerd zijn om bij gruwelijke zaken als het doodschieten van een zes jarig meisje. Dat hij dergelijke rally’s bekostigt met gemeenschapsgeld. Ach, we hebben het over godvrezend Amerika, dus dat ziet men wel door de vingers. Maar dat hij dan vervolgens op zo’n rally de sleutel van de stad overhandigt aan God, ook met gemeenschapsgeld, is al wat opmerkelijker te noemen.

  Geen doekoe

  Blijkbaar kunnen dat soort gekke fratsen zonder problemen in de stad Stockton. Of wacht, nee, toch niet. De stad is namelijk platzak, of zoals ze dat in Amerika noemen: chapter 9 bankruptcy. Failliet dus, maar blijkbaar krijgt Silva het elke keer voor elkaar om toch nog ergens wat geld weg te trekken om zijn onderdanen te laten zien hoe hard hij gelooft.

  Anthony Silva is sowieso wat vol van zich zelf. Zo vond het hij totaal onterecht dat hij uitgebreid onderzocht werd (nee, er werden geen holtes onderzocht) op de luchthaven van San Francisco na een vlucht uit China. En dat terwijl de andere passagiers ook uitgebreid werden onderzocht. Silva trok vervolgens de racismekaart en zegt dat het kwam door zijn Latino-uiterlijk:

  I think the American people should be extremely concerned about their personal rights and privacy. As I was being searched at the airport, there was a Latino couple to my left and an Asian couple to my right also being aggressively searched. I briefly had to remind myself that this was not North Korea or Nazi Germany. This is the land of the free

  isitbecauseiisblackOm vervolgens verder te gaan met:

  I don’t believe that any American would want any government agency to read through your e-mails, text messages, and social media without a warrant. I am confident that any forensic search of my personal devices will never ever show illegal or inappropriate activities of any sort

  Dat bleek een gigantische misrekening van Anthony Silva te zijn, want naar aanleiding van zijn controle op de luchthaven van San Francisco is hij gisteren gearresteerd wegens het heimelijk opnemen van een strippende tiener in de slaapkamer van Anthony Silva tijdens het Stockton Silver Lake Camp vorig jaar:

  The arrest stems from a September 2015 FBI investigation where Silva’s cell phone was seized by Homeland Security investigators at San Francisco International Airport as he got off a flight from China

  Zweethutjes

  silverlakecamp
  Ideaal! Weinig ramen, niemand die iets ziet.

  Op de audio opnamens is duidelijk te horen dat Silva samen met een aantal andere mensen bezig is met een potje strippoker. Op zich geen probleem, maar één van de deelnemers is op het moment van de opnames 16 jaar en men geeft ook aan dat ze liever niet hebben dat de boel wordt opgenomen. Ook is te horen dat Silva alcohol schenkt aan minderjarige kampbegeleiders.

  Het boefje van God

  Het is overigens niet de eerste keer dat Anthony Silva terecht staat voor dit soort praktijken. Nog voor hij burgemeester werd van Stockton heeft hij al eens terecht moeten staan voor het stiekem filmen van tieners in de badkamer van zijn appartement. Daarnaast heeft hij zonder toestemming gesprekken met de stadsmanager opgenomen, is er een tiener doodgeschoten met een pistool dat op zijn naam stond geregistreerd en beschuldigt de LGBT gemeenschap van Stockton hem er van homofoob te zijn.

  Maar God zag dat het goed was, want die heeft inmiddels de sleutel van de stad.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  08/08/2016 - 11:32 11:32

  Pistool? Dood? Wat? Link?

  Hoe is dat niet het hoofdonderwerp van dit artikel?

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Reet
  09/08/2016 - 11:12 11:12

  Dank! *leest*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN