More

  RECENTE POSTS

  Brekend: dé seriemoordenaar ligt op sterven!

  Brekend nieuws! De bekendste seriemoordenaar van het moment ligt op sterven! Eindelijk. Het is een kwestie van wachten tot hij zijn laatste kwaadaardige adem uitblaast en we allemaal weer opgelucht kunnen ademen.

  Laten we niet ontkennen dat we massaal met afgrijzen toekeken hoe hij keer op keer op keer op keer zijn slag sloeg. Diep bedroefd knepen we onze ogen toe als een van zijn slachtoffers ons na aan het hart lag en de brutaliteit van zijn timing was af en toe gewoon beledigend! Gelukkig is het nu bijna afgelopen.

  Aftellen

  Hoewel de seriemoordenaar zelfs op zijn sterfbed nog levens claimt, ook de bedenker van de Kinder surprise heeft hij omgebracht, is het nu alleen nog een kwestie van aftellen. Daar zijn we gelukkig goed in en dit keer doen we dat met extra groot plezier. Zodra het einde officieel daar is, zullen we proosten! Dan zal prachtig vuurwerk de lucht sieren en starten we 2017 hopelijk met een schone lei.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Joost
  Joost
  Gast
  30/12/2016 - 14:18 14:18

  Aftellen: Doe je mee?

  Als er ook iets dood moet dan zijn het die verdomde advertenties in het midden van een artikel. Je weet wel, degene die zo goed als niet te onderscheiden zijn van normale tekst.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  31/12/2016 - 18:14 18:14

  Oh, je kan nu mee reaguren!

  Bismarck
  01/01/2017 - 09:45 09:45

  Wees gerust, een nieuwe massamoordenaar is al opgestaan!

  Bereid je maar voor!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN