More

  RECENTE POSTS

  BREKEND! Nederlanders verliezen hoofd in Kalifaat

  Er is brekend hoofdnieuws uit het Kalifaat: volgens nog onbevestigde berichten lijken er acht Nederlanders in de buurt van het Syrische Raqqa het hoofd verloren te hebben. Deze losbollen waren als een kip zonder kop naar Syrië afgereisd met dezelfde beloften die Abu Mayo Moustache eerder ook kreeg. Dit achttal lijkt echter meer gekregen te hebben dan ze aan hun hoofd wilden hebben.

  Uiteraard belden wij direct met onze favoriete patatjihadi Abu Mayo Moustache, die overigens nog steeds in Lelystad zit.

  Abu! Watskeburt?

  Jij weer, kaffir? Laat je me dan nooit met rust? Ja, nee, je bedoelt die acht in Raqqa? Die ging alles gewoon boven de pet. Moet je geen halszaak van maken, vind ik. Ik had al contact met het hoofd van IS zojuist, en die zei dat ook. “Je moet wel in je achterhoofd houden dat ze kwamen voor de onthoofdingen,” zo zei hij. “Maar als je dan je hoofd er niet bij houdt, gaan er koppen rollen”.

  Jij zit nog veilig bij je moeder?

  Jazeker. Die staat te koken. Die heeft tenslotte een paar koppen meer te voeden sinds ik terug ben. Helaas ben ik nog steeds niet één van de kopstukken van IS nu, maar het spookt door mijn hoofd om terug te gaan naar Syrië nu. Dat wordt wel een nek-aan-nek-race met iemand uit Arnhem en dat baart me enige kopzorgen, maar volgens mij moet dat wel lukken.

  Je bent niet bang zelf ook je hoofd te verliezen?

  Nee joh, ik denk altijd goed na hè, en ik ben een echte gelovige. Bij mij zit het Kalifaat in het hart, niet alleen in mijn hoofd. Je moet ook altijd de hoofd- van de bijzaken scheiden natuurlijk. Daarbij heb ik die messen van de Albert Heijn nog hier liggen, dus mij maken ze niks.

  Dank je voor dit gesprek, Abu. Mag ik je later nog eens bellen voor een update? 

  Ja, dat doe je toch wel, kaffir. Je kent mijn nummer kennelijk uit je hoofd. Daar breek ik verder ook mijn hoofd niet over, hoe je dat steeds weer hebt. Je belt maar. Allahu Akhbar, zwijn.

  Meer van deze auteur? Dat kan. Zo redt hij u graag uit hippe koffietenten, schrijft hij over politiegeweld en mag hij af en toe mee met de redactie-uitjes. Vertellen dat we bij de Retecool het hoofd koel moeten houden, doet u via Facebook of Twitter.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  29/02/2016 - 20:03 20:03

  Nog maar een inkoppertje dan?
  Wanneer we de beelden te zien krijgen via de satelliet, zijn ze dus met hun kop op de schotel…….. [/….]

  Vilmer Ramone
  29/02/2016 - 20:53 20:53

  je lult uit je nek Taart!

  MadDieu, drukt zijn snor
  29/02/2016 - 22:11 22:11

  Koppig volhouden.
  Islam brengt vrede. Rust in vrede.

  trackback
  29/02/2016 - 23:14 23:14

  […] Bron […]

  Vilmer Ramone
  Antwoord aan  Bas Taart
  02/03/2016 - 13:46 13:46

  meer dan 1 factuurtje zo te zien. Die gasten jatten nog schaamtelozer dan de roze achterburen.

  Vilmer Ramone
  Antwoord aan  Vilmer Ramone
  02/03/2016 - 13:47 13:47

  er is zelfs een reaguurder die de nick van Bas Taart heeft gejat!

  Bismarck
  01/03/2016 - 13:00 13:00

  het bedenken van die kop was vast een hoofdbreker.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN