More

  RECENTE POSTS

  Brekend: Een Michael Bay Film Die Wel Gaat Heersen!

  Ja, u leest het goed. Naar het zich laat aanzien gaat er een film van Michael Bay komen die zowaar wel gaat heersen. En inderdaad, er zullen ongetwijfeld ook weer veel explosies in zitten, maar dat maakt allemaal niet uit.

  Want de film is gebaseerd op het boek Cosmic Motors, van ontwerper Daniel Simon (ja, die kennen we inderdaad nog van zijn boek “Cosmic Motors“). En laat Daniel Simon nou net één van de meest briljante automotive-designers van dit moment zijn. Check bijvoorbeeld deze Lotus motor maar eens. De reacties hierop waren zo overweldigend dat Lotus nu heeft besloten dit apparaat ook daadwerkelijk te bouwen.

  Check hieronder een overzicht van wat Simons zo’n beetje ontwerpt (en ja, zijn ontwerpen worden ook in Oblivion gebruikt)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  03/09/2014 - 16:18 16:18

  Kijk, hier krijg ik nou kosmische energie van.

  Hoofdmeester
  03/09/2014 - 17:13 17:13

  Je vergist je Reet. Bay heeft nu juist het grote talent om een film gebaseerd op iets heel gaafs, volledig de vernieling in te helpen. Sterker nog, hoe gaver het bronmateriaal, des te belabberder de film. Misschien als hij het telefoonboek (of ‘Honderd overheerlijke spruitjesgerechten van tante Toos’) gebruikt als basis voor een film, hij eindelijk eens wat kijkbaars weet te produceren.

  biermeester
  03/09/2014 - 17:30 17:30

  “Daniel James Simons is a prominent experimental psychologist” in tegenstelling tot Daniel Simon, die gave dingen ontwerpt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN