More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: DENK blijkt langlopende sketch van jiskefet

  Echt, dat moet gewoon haast wel. Koefnoen kan overigens ook hoor, daar zijn we nog niet uit. Maar een andere verklaring voor deze totaal bizarre sketch van beweging DENK kunnen wij eigenlijk niet verzinnen.

  Maandag kwamen de heren en dame van DENK al met de sketch waarin ze de media tot de vierde macht bombardeerden en waar je als DENK aanhanger NIET IN MOET TRAPPEN! Maar gisterenavond laat kwam DENK met het ware verhaal over Selçuk Öztürk, althans, volgens DENK dan. De media (niet alle media hoor, maar sommige media) hebben de aanval op DENK geïntensiveerd. De krantenkoppen staan in hoofdletters vol met beschuldigingen aan het adres van DENK. Elke keer komen de media (niet alle media hoor, maar sommige media) weer met één of ander vunzig artikel over het reilen en zeilen van de bestuurders van DENK. TRAP ER NIET IN MENSEN! Het is allemaal de schuld van de media (niet alle media hoor, maar sommige media), die het succes van DENK niet gunnen. Het is namelijk nu uitgekomen dat de media (niet alle media hoor, maar sommige media) DENK bewust proberen te beschadigen. TRAP ER NIET IN MENSEN! Het is gewoon pure karaktermoord door de media (niet alle media hoor, maar sommige media), ongefundeerde verdachtmakingen en ga zo maar door. Allemaal door de media (niet alle media hoor, maar sommige media)!

  Maar goed, het ware verhaal van DENK over Selçuk Öztürk dus. Ga er maar eens even lekker voor zitten. Plopje erbij, kaasplankje. Feest!

  Plaatje hieronder met dank aan Robert Engel

  trapernietinolo

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  16/06/2016 - 10:50 10:50

  Het lijkt wel de Turkse ziekte. Zelf iets ongelofelijk fout doen en dan de media de schuld geven. De volgende stap: het doodvermoorden dan wel overnemen van de media (niet alle media hoor, maar sommige media)?

  Wokboy
  16/06/2016 - 11:27 11:27

  Tgapteg niet in! Ik heb het eerder gezegd! Tgapteg niet in!

  Xloph
  16/06/2016 - 17:08 17:08

  Mevrouw Simons is niet echt blond hoor, dat is geverfd. Trap er niet in!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/06/2016 - 18:05 18:05

  Hij kan lullen wat ie wil, maar overeind blijft dat hij twee panden ver onder de marktwaarde heeft weten aan te schaffen en later weer verkopen.
  Dat kon omdat hij zijn politieke positie gebruikte om een bestemmingsplan te wijzigen.
  Misschien blijkt het uiteindelijk net niet strafbaar (of kan dat niet bewezen worden), maar politiek integer kun je de man niet noemen.

  En tegen z’n 3 partijgenoten die hij hier gebruikt om z’n straatje schoon te vegen zou ik willen zeggen: Trap er niet in!

  Heiner
  Heiner
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  16/06/2016 - 18:53 18:53

  De oude Jufvrouw Jannie was leuker…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN