More

  RECENTE POSTS

  BREEK: Retecool sprak Salah Abdeslam, de voortvluchtige gek

  Onze ooit zeer gewaardeerde redacteur en spiritueel leider Bas Taart (dominee in ruste) is al enige tijd kwijt. Af en toe krijgen we in de redactiebunker een teken van leven, dat vaker wel dan niet bezorgd wordt door Ninja-Uil (zowel Taart als Puh heeft een obsessie met Emma Watson).  Ook deze week kwam er een brief binnen. Dit keer blijkt Taart gewoon in het Van der Valk hotel in Breukelen geweest te zijn. Daar sprak hij met de ontsnapte terrorist Salah Abdeslam. Jawel, diezelfde die de horror van Parijs overleefde. Zoals u weet is Taart niet snel bang. Zijn interview met deze IS-aanhanger leest u hieronder.

  Dude! Mag ik je Salade noemen? Ik noem je Salade. Salade, hoe kan het dat ik je ineens in een Van der Valk in goddamn Breukelen zie?

  Allah zij geprezen, het was helaas niet mijn tijd. In Parijs ging iedereen dood, behalve iedereen die niet dood ging, maar die gaan later dood. Mijn mede-martelaren hebben nu allemaal 72 maagden en dat telt!

  Ok Salade, maar jij deed geen BOEM. Neuk jij nog wat nu, dan?

  Nee, eerwaarde. Ik neuk niks. Dat kan ook niet, want ik heb al weken mijn bomvest om en dat is knap lastig qua neuken. Buiten dat dat inmiddels begint te jeuken als een malle, heb ik een dodemansknop erop zitten. Dit is de reden dat jij mijn verhaal moet optikken, ongelovige KK-hond. Mijn duim kan dus niet bij de spatiebalk, dan ontploft mijn vest. En ik zit dus in een fucking Van der Valk, als enige. Dus mezelf hier opblazen heeft dus weinig zin.

  Dus je neukt allerhande maagden als je je bomvest opblaast tussen meer mensen dan hier aanwezig zijn?

  Ja, man! Tot die tijd is de RSI in mijn duim het waard. Ik weet gewoon dat ik ramveel wijven kan neuken als ik mezelf en jou en heel veel andere ongelovige honden opblaas! Allah Akhbar!

  Even een dingetje hoor, als ongelovige hond.. Denk je niet dat je wellicht heel veel meer seks met vrouwen, mannen en desnoods paarden zou kunnen hebben als je jezelf niet zou opblazen? Ik ben bijvoorbeeld 42 jaar oud, en heb een behoorlijk track record qua het neuken van all the above. En enkele kleine huisdieren, maar daar praat ik liever niet over. Het lijkt mij bijzonder moeilijk om te neuken als je in 1414365 stukken in een metrostation ligt, zeg maar.

  Ongelovige hond! Als mijn duim niet al weken op de dodemansknop zat en nu volledig vast zat, liet ik los en ging je mee!

  Krijg ik dan ook 72 maagden? Want dan sla ik over. Wel eens een maagd geneukt? ‘Auw, dit wil ik niet, niet zo hard. NIET DAARIN!’.. Serieus, gast, waarom wil je dat? Zeikwijven zijn het. Maar verder. Je zit hier nu met je bomvest. Wat nu?

  Ik blijf het dragen. Het is wel een soort van statement. Zoals ik al zei, het jeukt intussen wel. Eigenlijk jeukt het al een week en ik wil douchen. Maar ja, douchen mag niet. Dat doen mijn medestrijders in Syrië ook niet. Die stinken de boel ook gewoon kapot. Ik durf ook niet te slapen op mijn linkerzij, daar zit het knopje. Met mes en vork eten is dus ook best kut, want ik moet mijn duim op de knop houden tot ik genoeg van jouw soort naast me heb. En probeer jij maar eens op anderhalve kilo spijkers te slapen, kaffir.

  Ik eet intussen wel gewoon door als je het niet erg vindt. Ik bestel nog wat bacon, wil je ook? Nee? Oh.. Maar dus.. Je douchte wel volop in je trainingskamp in Syrië?

  Ongelovige hond! Je moet je KK-bek houden. De Van der Valk in Breukelen heeft zelfs een bad! Maar daar kan ik dus niet in, want ik draag nog steeds dat bomvest. En dat is niet waterdicht. Kun jij me trouwens helpen met mijn gulp, ongelovige hond, want ik zit dus met mijn duim en die dodemansknop. En ik moet pissen. KK-muntthee.

  Nee.

  JIJ BLANKE KK-LIJER! JE MOET DOOD IN DE NAAM VAN ALLAH EN DE PROFEET! HELP ME GODVERDOMME MET MIJN GULP! IK LAAT DE KNOP LOS HOOR! ECHT! IK DOE HET!

  OK, ik laat niet los. Echt niet. Maar help me nou.. Ik moet echt enorm waanzinnig plassen en ik heb maar één hand vrij. HELP NOU!

  Alsjebliehieft!!!

  Nee, ik ga. Ciao. Bedankt voor het gesprek. Succes met de jeuk.

  Noot van de redactie: Taart stuurde deze opgenomen conversatie door naar de redactie. Niemand weet waar hij momenteel uithangt, maar hij heeft wel de platinum Retecool-creditcard mee, dus hij kan wereldwijd opduiken. Of niet. Wie weet.

   

   

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  22/11/2015 - 19:27 19:27

  “Leuk bomvestje, mevrouw. Zelf gebreid?”

  horrorneefje
  Lid
  23/11/2015 - 15:16 15:16

  Neuh, van een websjop.

  ‘Een bomba vest, helemaal de bom! Maak als jongen dit najaar de blits in de klas of op het schoolplein met een dit vest. De capuchon is voorzien van replica bont…’

  http://www.bomont.nl/bomba/truien-jongens/bomba-blauw-vest-met-hoodie/141384

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN