More

  RECENTE POSTS

  Bowlen alsof het 1927 is? Het kan in The Highland Park Bowl

  De Highland Park Bowl in Los Angeles, is onlangs door een groep ondernemers met de naam 1933 Group eens flink onder handen genomen. Ze hebben het omgetoverd van een verlopen zuiphol tot een schitterende bowling die de sfeer van de roaring twenties ademt.

  Nadat de bowling in 1966 was overgenomen door Joseph “Mr. T” Teresa, werd het bowlinggedeelte al gauw gesloten en veranderde de bar in een oudelullenresort c.q. bejaardensoos. In de jaren 80 en 90 werd de bar ontdekt door de punkscene en werd het een hol voor goedkoop bier, party’s met live muziek en je mocht er binnenshuis roken. Een ideale plek zou je denken dus. Maar daar dacht de 1933 Group dus anders over.

  1933 Group: Dimitri Komarov, Bobby Green en Dima Liberman
  1933 Group: Dimitri Komarov, Bobby Green en Dima Liberman

  “We at the 1933 Group have been doing our damnedest to change the face of the LA bar scene by creating the perfect drinkery in our favorite neighborhoods. We have a passion for fine spirits and refined drinking locations. We’ve combined these two loves with our unique design aesthetic in the hopes of transporting you to another era, if only for the night.”

  Ze hebben het hele gebouw gestript en zoveel mogelijk van de originele elementen die ze tegenkwamen hergebruikt of gerestaureerd. Zo zijn de originele banen hersteld en zijn elementen uit de oude machines om de bowlingpins mee rechtop te zetten gebruikt in de kroonluchters. Een nieuw element is een houtgestookte oven, zodat ook aan de inwendige mens gedacht kan worden. Het resultaat van de radicale verherbouwing tjekt u hieronder. Wij hebben de heren van de 1933 Group in ieder geval al even gebeld om te vragen of ze ook even zo’n bowlingbaantje in de kelder van de nieuwe Retebunker komen leggen.

  HPB01HPB02HPB03HPB04HPB05HPB06HPB07HPB08HPB09HPB10HPB11

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  12/08/2016 - 20:56 20:56

  Holy shit. Laat de volgende OMGWTFBBQ daar maar plaatsvinden.

  Hark
  Hark
  12/08/2016 - 22:02 22:02

  Is dit echt echt? Sommige beelden zien er echt té computergeanimeerd uit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN