More

  RECENTE POSTS

  Bōsōzoku Sound Battle is Epic!

  Japanners, je moet gewoon wel van ze houden. Het is echt onvoorstelbaar hoe ze het elke keer weer voor elkaar krijgen om hypes te creëren die echt alleen maar in schimmige Japanse subculturen kunnen ontstaan.

  Zo heb je sinds jaar en dag al Bōsōzoku in Japan. Dat zijn motorgastjes, al dan niet gewelddadig, die graag met z’n allen in lederen broeken op motoren door Japan scheuren. Liefst met zo veel mogelijk lawaai, want dat is gers. Maar wat ze ook graag doen, is naar het geluid van elkaars brommer luisteren, terwijl ze vol gas geven. Inmiddels is dat gasgeven zelfs tot kunst verheven, waardoor het bijna op “muziek” lijkt. Klinkt gek, en dat is het dan ook.

  Youtuber SHEM dacht daar ook zo over en heeft er eigenhandig een fijn stukje beat naar demense toe onder gezet. Let wel, er is dus verder vrijwel niet geknipt en geplakt in deze video en het revven is er ook niet onder gemonteerd. Hup hup! Voetjes van de vloer!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  04/08/2017 - 16:57 16:57

  Woord van de dag: “Brommermasturbatie”

  Bismarck
  04/08/2017 - 22:52 22:52

  Ik wou gaan reageren met iets in de trend van fags (ja Southparkplagiaat, ivm Liefst met zo veel mogelijk lawaai, want dat is gersfag), maar dat mag niet, omdat het gewoon echt ontzettende hosmos moeten zijn. Anders doe je toch geen witte handschoentjes en een mondkapje aan op je brommer?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN