Japanners, je moet gewoon wel van ze houden. Het is echt onvoorstelbaar hoe ze het elke keer weer voor elkaar krijgen om hypes te creëren die echt alleen maar in schimmige Japanse subculturen kunnen ontstaan.

Zo heb je sinds jaar en dag al Bōsōzoku in Japan. Dat zijn motorgastjes, al dan niet gewelddadig, die graag met z’n allen in lederen broeken op motoren door Japan scheuren. Liefst met zo veel mogelijk lawaai, want dat is gers. Maar wat ze ook graag doen, is naar het geluid van elkaars brommer luisteren, terwijl ze vol gas geven. Inmiddels is dat gasgeven zelfs tot kunst verheven, waardoor het bijna op “muziek” lijkt. Klinkt gek, en dat is het dan ook.

Youtuber SHEM dacht daar ook zo over en heeft er eigenhandig een fijn stukje beat naar demense toe onder gezet. Let wel, er is dus verder vrijwel niet geknipt en geplakt in deze video en het revven is er ook niet onder gemonteerd. Hup hup! Voetjes van de vloer!

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
BismarckMonade Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Woord van de dag: “Brommermasturbatie”

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Ik wou gaan reageren met iets in de trend van fags (ja Southparkplagiaat, ivm Liefst met zo veel mogelijk lawaai, want dat is gersfag), maar dat mag niet, omdat het gewoon echt ontzettende hosmos moeten zijn. Anders doe je toch geen witte handschoentjes en een mondkapje aan op je brommer?