More

  RECENTE POSTS

  Blijf met je poten van onze poten af

  In Amsterdam West zijn door relifanaten flyers verspreid die Moslims, Joden en Christenen oproept om zich te verenigen tegen homoseksualiteit. Dit zou, volgens hun religies, verboden zijn.

  De folder heeft het erover dat de ‘morele verantwoordelijkheid’ van ons allemaal is. En daarmee bedoelen ze dus duidelijk de religieuzen. Maar religies zijn zo ongeveer de laatste die mogen claimen morele verantwoordelijkheid te hebben. En al helemaal voor kinderen. De drie religies hebben zo ongeveer dezelfde god gemeen en die vermoordde de eerstgeborenen van een heel land. Lekker moreel.

  Sowieso zijn mensen die religies aanhangen ongeveer de laatste die andere groepen mogen veroordelen, qua morele verantwoordelijkheid voor de kinderen. Of niet, protestanten, katholieken, joden, moslims? Ons lijkt het namelijk nog altijd beter om met wederzijdse goedkeuring je leuter in een andere man te steken dan zonder goedkeuring in een minderjarig kind.

  Dat gezegd hebbende is de thans geldende morele meerderheid in Nederland van mening dat we ten opzichte van afwijkende levensbeschouwingen tolerant zijn. Dat wordt wel minder en minder, maar het is nog altijd dusdanig tolerant dat iemand blijkbaar het idee heeft dat het verspreiden van dit soort folders zomaar kan. Voor die persoon is het maar goed ook dat in Nederland wel een vorm van openheid en tolerantie geldt. Deze flyer gaat te ver, maar in een gemiddeld door religieuzen reregeerd land zou je voor het zo afwijken van de geldende norm een lijf- of doodstraf kunnen krijgen.

  Dus bij deze, achterlijk stuk flyerverspreider: laat onze homo’s met rust en blijf er vooral ook met je poten vanaf.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/10/2016 - 10:45 10:45

  “29 procent van de kinderen die opgroeien bij homoseksuele ouders worden seksueel misbruikt”
  Nou-nou… daar schrik ik toch wel even van hoor.
  Zijn dat die filmpjes op internet waar twee lesbo MILFs met een 18 jarige jongen liggen te rollebollen?

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  17/10/2016 - 15:08 15:08

  Dat je daarvan schrikt en niet van “het feit” dat het zelfmoord percentage (onjuist spatiegebruik!) meer dan 200% is. Wtf man, homoseksuelen doden zichzelf gewoon allemaal twee keer (en een enkeling nog een derde keer voor de zekerheid)?!?

  Ik zou de cijfertjes op die flyer toch maar even met enige scepsis betrachten (temeer omdat een aantal geen percentage kan zijn en onzijdig en enkelvoud is).

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/10/2016 - 11:44 11:44

  Is Jezus van N. ook misbruikt?

  Bismarck
  17/10/2016 - 15:12 15:12

  Meenemen naar de basisschool die flyer! En dan bespreken tijdens de lessen Nederlands. Pure parelduikerij!

  Hark
  Hark
  17/10/2016 - 16:28 16:28

  Ik zou zeggen ga lekker in een land wonen waar de sharia is ingevoerd als je niet kan omgaan met de vrijheid van anderen.

  Bijkomend voordeel is dat schrijfvaardigheid er in die landen misschien ook wat beter wordt ingeramd.

  Bla
  Bla
  17/10/2016 - 18:15 18:15

  Moeten we nog meer redenen hebben om religies in het algemeen af te schaffen?

  Monade
  17/10/2016 - 22:08 22:08

  Graag full-scans van de flyer, voor in de WakkerPedia.

  Dit moeten amateurs zijn van niveautje Sam Harris. ‘Het’ Christendom, ‘de’ Islam, ‘het’ Jodendom, etc. bestaan helemaal niet. Elk heeft tientallen stromingen, en alle mainstreamvarianten hebben zichzelf expliciet onderworpen verklaard aan de seculiere wetgeving. Ze hebben niks te verbieden. Ze kunnen proberen de wetgeving te veranderen via de parlementaire democratie, maar good fucking luck met een achterban van slechts ~3-5% van de kiezers. Om maar te zwijgen van de Universele Rechten van de Mens(m/v), diverse grondwetten, etc.

  Kort door de bocht: als volgens zo’n stroming een medegelovige een seksuele geaardheid heeft die religieus wordt afgekeurd, heeft die medegelovige een probleem met zijn of haar god. Men kan hem of haar (goedbedoeld of niet) proberen te helpen, maar het is een persoonlijk probleem. In de praktijk komt het natuurlijk neer op afkeuring en sociaal isolement, maar verbieden en straf is er niet bij.

  /En als je rauw bijbelteksten citeert, ben je af. Dit geldt zelfs voor Jehovagetuigen en 7de Dagadventisten boven de geestelijke leeftijd van 14 jaar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN