More

  RECENTE POSTS

  Bert-Jan Ruissen (SGP) is een intense droeflul

  Daar valt weinig mooiers van te kleien, Bert-Jan Ruissen, Europarlementariër voor de SGP is een intense droeflul. Nu sta je al 14-0 achter als je geboren wordt in een gehucht tussen Kruiningen en Krabbendijke en je hobby orgel spelen is, maar dat heeft daar in dit geval niets mee te maken.

  Neen, Bert-Jan Ruissen is lid van de mannenbroeders van de Staatkundig Gereformeerde Partij en heeft keihard Katholiek gestemd deze week. Wat wil nu het feit, in Polen (u weet wel, van die “kinderverkrachters verstoppende” mijterfetishisten die in deze docu figureren) hebben een aantal steden LHBTI-vrije zones ingesteld. Dat wil zeggen dat mensen met een andere sexuele geaardheid dan de heterosensuele daar niet mogen komen. Juridische waarde van zo’n verbod is nul, maar het is best wel heul erg in de richting van Jodenvrije zones, Swartenvrije zones en andere schandvlekken van de wereldgeschiedenis. Plus het geeft nogal een typhusslecht signaal af qua geweld naar anders geaarden en ramt flink wat kasten waar mensen uit moeten komen een paar nagels harder dicht.

  Dus heeft het Europees Parlement (als eerste stap) een resolutie aangenomen die dat soort discriminatie veroordeelt. Alleen Bert-Jan Ruissen heeft als enige Nederlander tegen gestemd. En daarmee steunt hij (voor een refo een doodzonde) de Katholieken in Polen.

  Nu is er op de SGP side in allerijl een artikeltje verschenen waarin Bert-Jan Ruissen z’n kutgedrag goed probeert te praten. Wat is het namelijk, met de resolutie worden homoparen gelijkgetrokken qua rechten (zoals op het huwelijk) en dat MAG NIET volgens hem, plus het is niet zo erg in Polen, blijkens eigen onderzoek, dus dat grondrechten aangetast worden is niet het geval. Hoe was die uitspraak ook al weer over wanneer bepaalde bevolkingsgroepen aangevallen, opgepakt en vervolgd werden? Van predikant Martin Niemöller? Oh ja, die.

  Hé, Bert-Jan, dat jíj geen snikkel tussen je billen wil hebben betekent niet dat daarom de mensenrechten van mensen wiens (sexuele) voorkeuren toevallig afwijken van de jouwe minderwaardig zijn. Droeflul.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/12/2019 - 23:17 23:17

  Jezus hield van alle mensen, maar toen moest het christendom nog uitgevonden worden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/12/2019 - 11:52 11:52

  Dus ik denk: Ik klik even op dat SGP linkje… Zijn ze dicht op zondag! Dan maar zonder wederhoor reaguren.
  Kijk; de SGP is fudamentalistisch. Dat betekent dat wat geschreven staat (of wat iemand denkt dat er staat) meer waarde heeft dan alle zinnige tegenargumenten bij elkaar. Dus dan zegt er een ouwe lul: “Homo’s zijn vies. Het staat geschreven” En dan knikt de achterban haastig… uit angst in de hel te belanden wegens zelf nadenken. Discussie is zinloos.
  Wat overblijft is negeren, belachelijk maken en aanpakken zodra de wet dat toestaat.
  Plus proberen de jeugd uit hun klauwen te houden.

  Zoute snor
  22/12/2019 - 12:12 12:12

  Ook leuk detail: FvD heeft zich in deze kwestie onthouden van stemming. Geen uitleg waarom voor zover ik weet.

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  23/12/2019 - 10:44 10:44

  Klinkt eerder als een k*tsmoes. In de praktijk loopt Eppink gewoon keihard het homofobe en antisemitische beleid van PiS en Orban te verdedigen met woorden als “deze landen willen hun eigen identiteit en cultuur beschermen”.

  Bismarck
  22/12/2019 - 12:43 12:43

  Twee religies op het pluche, daar slaapt de duivel tusche.

  Roel Zwaar
  Lid
  22/12/2019 - 15:42 15:42

  Met de billen
  Stijf dichtgeknepen op het pluche
  In gedachten
  Wellicht zondig, God almachtig
  Laat ik maar goedkeuren
  God heeft het zo niet gewild
  Maar aan de SGP
  Heeft ook Jezus zich vertild

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN