Deze beloften gaat Mark Rutte de komende vier jaar breken

2
916

Mooi man. Vrijdagmorgen en een video van Mark Rutte met zijn ‘plan’ voor de komende vier jaar. In ieder geval lijkt het plan om een wedstrijdje inhoudsloos politiek bedrijven met Wilders te gaan voeren, want waar de PVV met een verkiezingsprogramma van een A4-tje komt, heeft Mark slechts een video van 40 seconden nodig om uit te leggen hoe het in dit land verder moet.

Dat lees je goed. 40 seconden. Met ondertiteling voor als je het geluid preventief uit laat staan omdat je de leugens van die man niet meer aan kunt horen zonder te gaan schuimbekken. Maak er dan 42 van, lutser. Maar de inhoud? Totaal geblaat van de spinafdeling van de VVD zonder ook maar een woord inhoudelijk te onderbouwen. En het dan toch nog voor elkaar kunnen krijgen om iets te beloven waar hij al niet zo bekend om staat: behouden wat we met elkaar hebben bereikt. Treitervlogger dat het er is.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Xloph
07/10/2016 - 21:54 21:54

Als visie een olifant is die recht voor je staat, dan mag Rutte wel eens een goede leesbril kopen om die olifant wat beter te kunnen bestuderen.

Bismarck
07/10/2016 - 22:45 22:45

Het zijn toch anders beloftes die vaag en onmeetbaar genoeg zijn om onmogelijk meetbaar te breken. Zelden was zo weinig tijd zonde van mijn.