More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 093: Yab Yum

  Terwijl we niet alleen langzaam afkoersen op het einde van de avondklok, maar ook de terrasjes binnenkort opengaan, blijven bepaalde contactberoepen nog altijd in lockdown. Ja, we hebben het over de sekswerkers.

  Intussen mag u al geruime tijd naar de kapper en de fysio, maar dankzij die onevenredig grote inbreng van Gristelijke partijen in het huidige demissionaire Kabinet mag u nog altijd niet tegen betaling uw broek laten zakken voor de broodnodige geyle nuekseks. Want seks, zo zegt de bijbel, mag alleen voor de voortplanting, en bovendien met het licht uit, en je mag het vooral ook niet lekker vinden.
  Het Gristelijk smaldeel van Rutte’s Superleague gaat dan wel doodleuk voorbij aan het feit dat God de Schepper ons mensen heeft uitgerust met allerlei genotsknobbels, en het vermogen om orgasmes te krijgen. Het gebruik van al dit lekkers de kop indrukken staat dan ook gelijk aan God’s werk bekritiseren en dus gaan Arie Slob en Wobke Hoekstra later naar de hel. Maar dat gingen ze toch al vanwege hun bijdrage aan de toeslagenaffaire.

  Als voorspel voordat we de hoofdfilm van vanavond starten presenteer ik u de Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren, die onlangs in de Volkskrant een intrigerende bijdrage had over de frappante overeenkomst tussen biechthokken en bordelen. De keuze van kleuren, de gesloten gordijnen, de geheimhouding, de afwezigheid van daglicht: zijn fantasie slaat helemaal op hol! (VK abo’s klikken trouwens hier) Omdat een bezoekje aan het oudste beroep ter wereld dus alleen nog online kan, bieden we u vandaag de 2Doc over Yab Yum aan, over het roemruchte Amsterdamse luxebordeel, dat tegenwoordig een soort bordeelmuseum is, en waar zelfs een musical over is gemaakt. Er komen veel interieur beelden langs in de documentaire, dus als u de neiging voelt om uw mening op te biechten in de comments hieronder, ga vooral uw gang. Heel opwindend gaat het trouwens niet worden: u ziet voornamelijk mannelijke Boomers vertellen hoe vroeger alles beter was.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als ik uit je moeder vannacht.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN