More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 002: een trio tips

  Alweer de derde avond met een avondklok, houdt het dan nooit op? Op het eerste gezicht lijkt stront ruimen de oplossing, dat van of een hond of bij het werk in de zorg. Met de juiste verklaring kan je dan even na 21u genieten van het kenkerkoude kutweer. Jottum!

  Avondklokken?
  Bier klokken! Je hebt tijd zat, dus ga op je gemakje struinen door Catawiki op zoek naar die betere exclusieve bierdeal.

  Geen bezoek?
  Hoogstwaarschijnlijk zit je alleen op de bank, want Oprutte heeft het bezoek beperkt. Maar er is hoop? Een rubberen nel mag wel want die ademt niet, maar kan wel verder alles ontvangen wat jij kwijt wil in lichaamsopeningen naar keuze. Ook hier, tijd genogt, dus stel de ideale pop samen. Waarom denk je dat onze Mark geen neukertje heeft?

  Schatje, filmpje doen?
  Daar zit je dan, beleefd beginnen, niet gelijk wild met je vleesgeweer of aardbeiklit gaan zwaaien. Filmpje? Alles van gisteren al gekijkt? Doe dan eens een docu. Intelligentie is ook sexy.

  De Poet houdt niet zo van luizen in zijn pels, dus zit Navalny weer ontgift en wel in het gevang, want hij blijkt héél corrupt te zijn, maar niet zo corrupt dat een ie heus paleis bij elkaar gekleptocraat heeft. Je zag het al op de diverse nieuwssites, dit is de volledige reportage met Engelstalige ondertiteling. Nog een extra blok op het vuur en kijken maar (met Engelstalige ondertitels):

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  25/01/2021 - 18:07 18:07

  In Eindhoven en (op) Urk hebben ze een veel actievere manier gevonden om de lange saaie avonden door te brengen. Een frisse neus, lichaamsbeweging en gezellig samen met je matties; wat wil je nog meer? Na afloop natuurlijk wel even twee weken in een politiecel in quarantaine, maar je moet er wat voor over hebben.

  LucyCoffee
  LucyCoffee
  Gast
  07/11/2023 - 09:41 09:41

  Even now that the epidemic is open, I’m willing to spend the long nights with my dolls. I’m about to receive a[url=https://www.sexdolltech.com/product-category/shop-by-categories/sex-doll-body-type/torso-sex-dolls/]milf sex doll[/url]from my friend next month. I am very much looking forward to it.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN