More

  RECENTE POSTS

  Autisme wordt veroorzaakt door beeldschermen!!!

  Stop maar met anti-vaccinatieprogramma’s! Want het is niet een polioprikje waar je kind autisme van krijgt! Neen! Het komt door die verdraaide beeldschermen!

  Ja, echt! Want het is in een laboratorium onderzocht, dus dan is het zo! Twee Franse wetenschapsters hebben namelijk een link weten te leggen tussen het uren turen naar een beeldscherm en autisme.

  Dat dit deze geclaimde link vervolgens door zo ongeveer iedere andere wetenschapper en zijn moeder wordt gedebunkt maakt de dames blijkbaar niet uit, want zij hebben het onderzocht, dus is het zo:

  De Franse kinderpsychiaters dr. Isabelle Terrasse en dr. Anne-Lise Ducanda bestudeerden kinderen tussen de 0 en 4 jaar die in het ziekenhuis de diagnose autisme hadden gekregen en verboden ze om nog langer naar een tv, telefoon, tablet of laptop te kijken. Een maand later waren alle klachten verdwenen. De psychiaters spreken dan ook van ‘virtueel autisme’.

  En weg is je autisme!
  Poof, and it’s gone!

  Hup hup, niet mekkeren, gewoon je kind achter die iPad wegtrekken “and it’s gone” met je virtuele autisme. De raad van de dames is dan ook om met je kind naar buiten te gaan, te praten met je kind en het gewoon te laten spelen met speelgoed. Dat is uiteraard sowieso een prima advies en je bent dan ook een onvoorstelbare klapjosti wanneer je je kind de godganse dag achter de TV/iPad zet. Daar wordt niemand slim/beter van. Maar om dan gelijk te roepen dat je kind Autisme heeft, is natuurlijk van de zotte. Dit zijn in veel gevallen gewoon kinderen die geen opvoeding hebben genoten, die niet geleerd hebben om te delen en die al helemaal niet geleerd hebben om met andere kinderen om te gaan. Want ze zitten de hele dag achter een iPad.

  De explosie van het aantal mensen met autisme houdt dan ook gelijke tred met de opkomst van de televisie en later de digitale revolutie. In 1975 had een gezin één tv met enkele zenders. Vandaag hebben ze tien tot vijftien schermen in huis.

  Maar ja, de diagnose autisme kreeg dan ook pas in 1989 serieus aandacht na de film Rain Man. Daarvoor werd de diagnose autisme vrijwel niet gesteld. Je had gewoon een verstandelijke handicap en daarmee was de kous af.

  De kinderen in kwestie zijn waarschijnlijk gewoon een stelletje onopgevoede blaagjes en hebben dan ook geen autisme. Want met autisme wordt je geboren. Dat krijg je niet door opvoeding, of door vaccinaties. En al helemaal niet door naar een beeldscherm te turen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  04/09/2017 - 17:03 17:03

  Is helemaal niks van waar, beeldschermen genezen juist autisme. Ik staar er namelijk pas sinds mijn puberjaren veel te veel naar (ik was een kind uit zo’n toen al vrij zeldzaam 3 kanalen gezin dat eens in de week villa achterwerk keek en niet goed begreep wat er dan zo grappig moest zijn aan de meer tongue in cheek sketches), en ik was als jochie veel autistischachtigerder

  ThE_ED
  Beheerder
  04/09/2017 - 17:09 17:09

  Trollbuster
  Lid
  04/09/2017 - 19:35 19:35

  Was iemand met (een lichte vorm van) Autisme vroeger niet het jongetje/meisje in de klas die wat stiller was en moeilijker om mee om te gaan, maar wat uiteindelijk wel goed kwam?
  /heeft -striktgenomen- volgens de huidige definitie ook Autisme

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  05/09/2017 - 12:29 12:29

  Net als met ADHD is Autisme een ziekte die zo in de belangstelling staat dat het een vergaarbak wordt voor allerlei aandoeningen met deels dezelfde symptomen.
  Bij gebrek aan een andere diagnose wordt de sticker “autisme” dan maar geplakt en dat wordt pas echt vervelend als er enthousiast behandeld gaat worden en de medicatie meer kwaad doet dan goed.
  Maar misschien zie ik dat wel veel te negatief, als gevolg van jarenlang beeldschermwerk.

  Hoofdmeester
  05/09/2017 - 15:00 15:00

  In mijn kelder sla ik dat autisme er wel weer uit.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  05/09/2017 - 15:32 15:32

  Au, alsjeblieft, niet op mijn hoofd meester!

  #50shadesofautism

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN