More

  RECENTE POSTS

  Antivaccers, een interview

  De Retecool schreef al vaker over antivaccers, die mensen die vinden dat polio en mazelen best leuke kinderziekten zijn. Enkele stukken zijn nog terug te vinden, voor andere stukken moet u ‘even’ wachten tot het archief weer online is. Wij schatten in dat dit vlak na het vergaan van het universum wel lukt. Enfin, antivaccers. U zag ze van de week bij Pauw. Wat bezielt die mensen? Wij vroegen het mevrouw Janneke Druipdoos (Niet haar echte naam, dit alias op haar verzoek).

  Mevrouw Druipdoos, Waarom laat u uw twee kinderen niet vaccineren? U lijkt ons geen grefo, want u heeft maar twee kinderen en bent al 31 jaar oud.

  Vaccinatie veroorzaakt autisme! Ik kan dat weten, want ik heb Rain Man gezien en ik heb u (BT, red.) gezien met een spel kaarten. U telt ze met meer gemak dan ik mijn kinderen kan tellen! Ik had er trouwens vijf, maar er gingen er drie op onverklaarbare wijze dood aan rare kinderziekten. En dat kwam alleen al door een tripje naar het consultatiebureau. Ze waren nog niet eens geprikt! En eentje overleed toen ik flauwviel in de grote stad en de kinderwagen onder lijn vijf hobbelde. De chauffeur van de tram was ingeënt, dus in plaats van op de rem te trappen, zat hij autistisch voor zich uit te staren! Net als u nu, eigenlijk.

  Foto: een minder geschikte vaccinatiemethode.
  Foto: een minder geschikte vaccinatiemethode.

  Ik ben gewoon ietwat geschokt, mevrouw Druipdoos. U zegt: Ik had er vijf. Drie gingen dood aan kinderziekten en eentje aan een ongeluk. U heeft er nog twee. Dat is zes.

  Zie je wel! Jij bent ingeënt en kunt dus meteen net als Rain Man heel snel tellen en verder niks! Luisteren ho maar! Wat ik dus wil zeggen is dat onderzoek uitwijst dat de Amish nooit autistische kinderen hebben omdat ze die niet laten inenten. Jij bent natuurlijk geen Amish hè? Daarom weet jij dit allemaal niet.

  Foto: 'Vijf, koning, zes, tien, autisme, vaccinatie'.
  Foto: ‘Vijf, koning, zes, tien, autisme, vaccinatie’.

  Bent u Amish?

  Nee, maar dat doet er niet toe. Mijn kinderen hebben mooi geen pinda-allergie. Ha!

  U weet dat de Amish hun kinderen regelmatig laten inenten, er wel degelijk autisten zijn onder de Amish, dat er geen bewezen verband is en dat uw informatie van een reeds lang teruggetrokken ‘wetenschappelijk’ artikel komt?

  'En waarom zouden de Amish anders pindakaas maken? Nou? NOU!?'
  ‘En waarom zouden de Amish anders pindakaas maken? Nou? NOU!?’

  Ben je mij aan het interviewen of ik jou? Wat denk je wel!? Het stond op http://vaccinatieissatan.nl, dus is het waar! Wat weet jij nou?

  Nou, ik ben dus alvast geen Amish, dus ik heb toegang tot het hele internet en een telefoon om wetenschappers te bellen en zo. En om bijvoorbeeld op andere sites te kijken dan http://www,vanprikkenkrijgjehomo.org. En als je dus gaat kijken naar wat mensen die ervoor geleerd hebben zeggen over vaccinaties, blijkt dat toch heel wat anders te zijn dan wat een stel hippies en aluhoedjes raaskalt op websites die je moeilijker kunt vinden dan elke tweede sok in een wasmachine.

  'MIJN SOK! MIJN KONINKRIJK VOOR MIJN SOK!'
  ‘MIJN SOK! MIJN KONINKRIJK VOOR MIJN SOK!’

  Zie je, daar ga je met je zelfingenomen vaccinatiehoofd. Doktoren staat ALLEMAAL in dienst van degenen die iedereen autisme en allergieën willen bezorgen. Daarom willen ze ook stuk voor stuk je kind blind maken.

  Blind?

  Ach, sorry.. Zie je, Ik heb vroeger ook ooit een keer een prik gekregen en daarom ben ik nu af en toe in de war. Blind word je natuurlijk van masturberen. Of je krijgt iets aan je ruggenmerg. Ik weet het allemaal niet meer. Allemaal vanwege die prik tegen tetanus die ik ooit kreeg toen ik met mijn voorhoofd in een roestige spijker was gevallen. Mijn kind gaat dat niet gebeuren!

  Foto: ook niet de beste manier van vaccineren. Zelfs niet als er een tetanusprik op volgt.
  Foto: ook niet de beste manier van vaccineren. Zelfs niet als er een tetanusprik op volgt.

  U had er toch nog twee? Oh, en een tetanusprik is strikt gezien geen vaccinatie.

  Ik heb één kind, ja! De ander is om onverklaarbare redenen zojuist bezweken aan iets dat verlamming veroorzaakte, het ruggenmerg binnenkwam en de hersenzenuwen aantastte!

  Polio?

  Wat? Wat zeg je nou? En waarom heb ik overal vlekken en u niet? Waarom heb ik last van misselijkheid, braken, beven, nekstijfheid, koorts, zware hoofdpijn, maar ook verlamming en epileptische aanvallen?

  'Polio! Want een verlamde Robocop worden is gaver dan een prikje!'
  ‘Polio! Want een verlamde Robocop worden is gaver dan een prikje!’

  Mazelen?

  Ik moet weg. Mijn kind moet overgeven en ik ook. Hou vooral uw gevaccineerde koter bij de mijne weg. Alleen door telefonisch met u te praten worden wij hier allemaal al ziek.

  Blijft u vooral thuis, mevrouw Druipdoos. Zet uw telefoon uit, net als de Amish, doe de gordijnen dicht en plak de ramen af. Virussen kunnen niet leven zonder gastlichaam, dus over een week of vier bellen we de hulpdiensten wel. Met enig geluk is er dan geen gevaar meer voor weldenkende mensen. Fijne dag nog.

  *Rochelkuch*

  Dank u.. U ook.

  *whurghl*

  Noot van de redactie.. Hoi Arjen!

  Bas Taart schrijft vaker dingen. Zo weet hij hoe u een neushoorn uit uw huiskamer kunt verwijderen en test hij allerhande vodka’s voor de Retecool. Volg en bevriend ons ook vooral op Twitter en Facebook.

   

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  21/11/2016 - 17:10 17:10

  TL; DR

  En als ik toch bezig ben:
  Dyslexia isn’t real, but don’t worry…

  /Betaalt het gelach.

  Monade
  Antwoord aan  Bas Taart
  21/11/2016 - 18:12 18:12

  Inderdaad, en daarmee wordt de WakkerPedia gefinancierd. En het windmolenpark om de server van stroom te voorzien. Kiezen of delen, jij hoogopgeleide Rotterdammert!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/11/2016 - 18:37 18:37

  Die Pauw uitzending was trouwens stuitend. De arts die voor vaccinatie moest pleiten kwam niet verder dan “Ik vind dit….” en “Nou, daar denk ik toch anders over”. Dat werkt natuurlijk niet. Types die al ‘cherrypickend’ een meninkje komen uitdragen moet je met keiharde cijfers om de oren slaan. Het nut van vaccinatie is heel simpel met cijfers te onderbouwen en alle risico’s zijn ook al duizend keer onderzocht (die gifje van Monade). Vervolgens doorpakken en ze direct verantwoordelijk stellen voor de ellende die ze met hun new-age gekweel aanrichten.
  Maar Pauw had zijn huiswerk niet goed gedaan en een dame uitgenodigd die ook haar huiswerk niet had gedaan. Jammer…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN